Mercè Adroher guanya el concurs de ‘Paraules viatgeres’ de Roses

Concurs 'Paraules Viatgeres'
A la dreta, la guanyadora del concurs, Mercè Adroher amb Montse Mindan, Mònica Coromines i Marc Danès

La guanyadora va rebre com a premi un lot de llibres i dues entrades per assistir gratuïtament a tres espectacles de l’actual programació del Teatre Municipal de Roses

Concurs 'Paraules Viatgeres'
A la dreta, la guanyadora del concurs, Mercè Adroher amb Montse Mindan, Mònica Coromines i Marc Danès

Entre els dies 17 de setembre i 11 d’octubre es va portar a terme al Mercat Cobert de Roses el
concurs ‘Paraules Viatgeres’
, organitzat conjuntament per l’Oficina de Català, l’Ajuntament de Roses i l’Associació MercaRoses. La finalitat, potenciar i desenvolupar el coneixement sobre la història de les paraules a través d’un concurs senzill, divertit i útil.

El concurs, que anava dirigit a la ciutadania en general i a l’alumnat dels cursos de català per a adults, a les parelles de Voluntariat per la llengua en particular, consistia en identificar quines afirmacions de les realitzades que hi havia en els cartells exposats a la parades del Mercat eren veritat i quines eren falses.

I Mercè Adroher va ser la persona que va encetar més respostes, per la qual cosa, ahir dilluns, l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, el regidor de Cultura, Marc Danès i la directora de l’Oficina de Català, Mònica Corominas, el van fer entrega, com a premi per haver guanyat el concurs, d’un lot de llibres i dues entrades per assistir gratuïtament a tres espectacles de l’actual programació del Teatre Municipal de Roses.