Més de 1.000 € recapta l’Associació Amics de Guinea Conakry de Roses en el seu concert anual

Concert de Corals Guinea Conakry
El concert ofert per les Corals del Centre Escolar Empordà, l'institut Alexandre Delofeu i "Estem d'Acord", va registrar una molt bona entrada al Teatre Municipal de Roses

El concert va recaptar, concretament, 1.121 euros, quantitat que diu molt de la solidaritat de Roses, ja que es va fer amb taquilla inversa

Concert de Corals Guinea Conakry
El concert ofert per les Corals del Centre Escolar Empordà, l’institut Alexandre Delofeu i “Estem d’Acord”, va registrar una molt bona entrada al Teatre Municipal de Roses

Tres activitats organitza l’Associació D’amics de Guinea Conakry a l’any per donar, principalment, d’esmorzar als nens i nenes de “La Cité de la Solidarité”, una antiga caserna de l’exèrcit francès on sobreviuen un bon nombre de famílies amb disminucions físiques.

A la primavera és un concert, a l’estiu una degustació on particulars i locals de restauració elaboren plats per ser assaborits per la ciutadania, i a l’hivern un festival de Dansa.

I el passat diumenge, els Amics de Guinea Conakry van celebrar al Teatre Municipal de Roses, l’activitat musical amb la participació de les Corals del Centre Escolar Empordà, de l’institut Alexandre Delofeu i la Coral “Estem d’Acord”.

Un concert que es va iniciar després que la Fina Puigdomènech, membre de l’entitat ensenyés als assistents, mitjançant imatges, la tasca d’ajuda que porta a terme els Amics de Guinea Conakry envers les persones que viuen a “La Cité de la Solidarité”.

Ajuda que es fa possible gràcies a la solidaritat dels rosincs i rosinques que assisteixen i hi participen en els actes que organitza aquesta associació. Com van assistir diumenge deixen en taquilla “1.121 euros, que serviran per donar d’esmorzar durant un mes al nens i nens de Guinea Conakry que viuen en la zona més marginada de la capital de Guinea”, va afirmar la presidenta de l’associació, Maria Bohigas.

Més de mil euros que diuen molt de la solidaritat dels vilatans de Roses, ja que “es van recaptar fent taquilla inversa, és a dir, que la gent va donar el seu donatiu en funció de si l’havia agradat o no l’espectacle, tot i que al tenir un caire solidari, tothom va aportar de la seva part”, va assenyalar Bohigas.