Nadal a Roses

Més de 1.200 nens participaran el 26 d’agost a la Trobada dels Casals d’estiu de l’Alt Empordà

Enguany s’arriba a la 17a Trobada amb la principal novetat que s’ha desvinculat del Festival Acústica per incompatibilitat de dates

Trobada Casals d'EstiuNovament, per celebrar el final de la temporada d’activitats d’estiu, el Consell Comarcal  organitza la trobada des casals de la comarca, en el que s’ha considerat des de fa anys la festa de l’estiu dins del món del lleure a l’Alt Empordà. La trobada se celebrarà el proper divendres, 26 d’agost, a partir de les 10 del matí a la plaça de Catalunya de Figueres

Enguany s’arriba a la 17a trobada amb un bon grapat de canvis. Des de l’àrea de Joventut del Consell Comarcal s’explica que “per començar, aquesta edició s’ha separat del festival Acústica, per incompatibilitat de dates, fet que ha propiciat un canvi de model. Tot i així, se segueix apostant per l’esperit lúdic i artístic de la festa, alhora que es vol reforçar la participació i el dinamisme de la mateixa”.

La programació d’aquest any s’inicia amb una cercavila d’ambientació marinera que recorrerà els carrers de Figueres a ritme de batucada cortesia d’Oci Art i Batuscala, fins arribar a la plaça Catalunya. Tot seguit, es repartiran pomes de Fruites Hurtós i aigües per a que els nens agafin força d’una manera saludable. Els organitzadors afirmen que “un cop recuperats, començarà la festa amb l’actuació del grup infantil El Pot Petit’. Dins d’aquesta actuació es veurà una de les novetats més destacades d’aquesta edició, “La cançó dels casals”, que s’ha creat des de l’Oficina Jove de l’Alt Empordà i i promet ser un dels èxits de l’estiu, ja que recull la il·lusió i entusiasme dels casals amb molt bon ritme”.
En concret, la cançó està basada en el lema !A Hard Day’s Night” dels Beatles.

Finalment, per fer possible aquesta trobada, i la distancia no suposi un problema, des de l’Àrea de Joventut  informen que “el Consell Comarcal posarà un servei d’autobusos per a tots aquells casals de fora de Figueres”.
Un grup de joves voluntaris s’encarregaran que els més de 1.200 nens i nenes que han de venir a la trobada, no s’hagin de preocupar-se de res més que de divertir-se.