Cinema a la Fresca

Més de 100 nedadors a les Travessies Locals de Natació de la Festa Major de Roses

Festa Major de Roses
Sortida de la XXIX Travessia Local de Natació de la Festa Major de Roses

90 nedadors a la Travessia de Natació Trofeu Enric Badosa i 25 nens i nenes a la nova Mini Travessia

Festa Major de Roses
Sortida de la XXIX Travessia Local de Natació de la Festa Major de Roses

La participació a laXXIX Travessia Local de Natació Trofeu Enric Badosa de la festa major de Roses va augmentar respecte a l’edició de l’any passat. De 87 s’ha passat de la la norantena, a més dels 25 nens i nenes que van participar a la Mini Travessia, una prova adreçada a tots els nedadors i nedadores que per edat o nivell necessitin una distància menor, con uns 200 metres, 100 d’anada i 100 de tornada. Una travessia molt ben valorada pels pares dels petits nedadors, “és una iniciativa molt bona per fomentar l’esport entre els més petits”, va assenyalar un pare, tot i que “potser la distància de 100 metres sigui un xic llarga, ja que ha hagut algun noi que l’han tingut que recollir a la llanxa perquè no podia més”, va explicar una mare.

Tots els nedadors de les dues travessies van rebre una medalla com  a record de la seva participació a la prova.
I al Trofeu Enric Badosa de Natació van rebre un trofeu els tres primers classificats de

A la categoria Aleví els guanyadors van ser Zakaria Aatani en nois i Inés Bos en noies. Aatani va reeditar la victòria de l’any passat.
A la Infantil Masculí va repetir el vencedor de l’any passat, Gerard Bou, i en noies la victòria va correspondre a Marta Herruzo.

I Jaume Cusí va arribar primer a meta a la categoria Júnior, quedant deserta la de noies ja que no hi va participar cap.

En la categoria Absoluta els guanyadors van ser Jordi Alcaide en nois, i Berta Gelabert en noies.

I a la categoria Màster Masculí van repetir triomf per tercer any consecutiu Jorge Pérez en Masculí i Michaela Bubleova en Femení.

I ja en Sènior, els guanyadors han estat Sami Gali en Masculí i Marisa Busquests. La Fina enguany ha aconseguit el triomf després que l’any passat quedés en segona posició.

A la categoria de Veterans la victòria ha estat per Josep Mª Mercader, i Joana Costa com la participant més jove.

Els premis han estat lliurats per l’alcaldessa, Montse Mindan, la regidora d’Esports, Anna Jorquera, el de Festes, Juan M. Fernández, i la d’Ensenyament, Sílvia Useros.

El Trofeu Enric Badosa va a parar a mans, una altre any, de Jorge Pérez, guanyador absolut de la Travessia.
[fsg_gallery id=”146″]