Més de 100 nedadors a les Travessies Locals de Natació de la Festa Major de Roses

Sortida de la XXIX Travessia Local de Natació de la Festa Major de Roses

90 nedadors a la Travessia de Natació Trofeu Enric Badosa i 25 nens i nenes a la nova Mini Travessia

Festa Major de Roses
Sortida de la XXIX Travessia Local de Natació de la Festa Major de Roses

La participació a laXXIX Travessia Local de Natació Trofeu Enric Badosa de la festa major de Roses va augmentar respecte a l’edició de l’any passat. De 87 s’ha passat de la la norantena, a més dels 25 nens i nenes que van participar a la Mini Travessia, una prova adreçada a tots els nedadors i nedadores que per edat o nivell necessitin una distància menor, con uns 200 metres, 100 d’anada i 100 de tornada. Una travessia molt ben valorada pels pares dels petits nedadors, “és una iniciativa molt bona per fomentar l’esport entre els més petits”, va assenyalar un pare, tot i que “potser la distància de 100 metres sigui un xic llarga, ja que ha hagut algun noi que l’han tingut que recollir a la llanxa perquè no podia més”, va explicar una mare.

Tots els nedadors de les dues travessies van rebre una medalla com  a record de la seva participació a la prova.
I al Trofeu Enric Badosa de Natació van rebre un trofeu els tres primers classificats de

A la categoria Aleví els guanyadors van ser Zakaria Aatani en nois i Inés Bos en noies. Aatani va reeditar la victòria de l’any passat.
A la Infantil Masculí va repetir el vencedor de l’any passat, Gerard Bou, i en noies la victòria va correspondre a Marta Herruzo.

I Jaume Cusí va arribar primer a meta a la categoria Júnior, quedant deserta la de noies ja que no hi va participar cap.

En la categoria Absoluta els guanyadors van ser Jordi Alcaide en nois, i Berta Gelabert en noies.

I a la categoria Màster Masculí van repetir triomf per tercer any consecutiu Jorge Pérez en Masculí i Michaela Bubleova en Femení.

I ja en Sènior, els guanyadors han estat Sami Gali en Masculí i Marisa Busquests. La Fina enguany ha aconseguit el triomf després que l’any passat quedés en segona posició.

A la categoria de Veterans la victòria ha estat per Josep Mª Mercader, i Joana Costa com la participant més jove.

Els premis han estat lliurats per l’alcaldessa, Montse Mindan, la regidora d’Esports, Anna Jorquera, el de Festes, Juan M. Fernández, i la d’Ensenyament, Sílvia Useros.

El Trofeu Enric Badosa va a parar a mans, una altre any, de Jorge Pérez, guanyador absolut de la Travessia.
[fsg_gallery id=”146″]

Exit mobile version