Més de 100 persones es llencen a l’aigua a la XXI Travessia Local de Natació Trofeu Enric Badosa de la Festa Major de Roses

Festa Major de Roses 2016
Sortida de la XXI Travessia Local de Natació Enric Badosa, a dalt, i de la Mini Travessia

En concret, han estat 135 persones les que van inscriure en aquest prova de natació de la Festa Major de Roses i una trentena  a la tercera edició de la Mini Travessia

La participació a la Travessia Local de Natació Trofeu Enric Badosa ha superat amb escreix el centenar de nedadors, arribant als 135 inscrits en la seva 31ª edició.
Una quantitat que significa, primer, superar de 38 participants la xifra assolida l’any passat, quan es van llençar a l’aigua 97 persones, entre petits, joves i grans. I segon, que després d’una davallada en quant al nombre d’inscrits, aquests han augmentat de mica en mica cada any, superant la participació de l’any 2012, quan van nedar 74 homes i 37 dones.

Pel que fa als podis de cada categoria assenyalar que en Aleví masculí el van composar  Zakaria Aatani (guanyador), del Club Triató Roses, Sergi Lleó i Crosby Fitch del GEN Roses.

Destacar que Aatani és el quart cop que guanya la Travessia de manera consecutiva.

El femení d’aquesta categoria la guanyadora Sira Cortés, del Club Triatló Roses, i Sandra Pardo i Joana Costa, del GEN, van ser les nedadores que el van completar.

En Infantil Masculí va guanyar Pablo García, del Club Triatló Roses, sent segon Álvaro Mendoza. En dones, les tres primeres van ser Marina Fernández (guanyadora) del Club Triatló Roses, Martina Costa del GEN, i Ariadna Bernal.

Mario García (guanyador), del Club Triatló Roses, Marc Trias i Isaac Ijsselsteinva va ser el podi de la categoria Júnior Masculí, i Mar Cortés (guanyadora) del Club Triatló Roses, Marta Herruzo i Mar González van completar el podi femení.

Jaume Cusí, del GEN Roses, es va estrenar com a guanyador de la categoria Absoluta masculina. Cusí ha guanyat en totes les categories en les que ha participat. Jaume Pujol i Ivan Martín, del Club Triatló, van completar el podi.
Laura Pons, Anna Juanola i Emma Gómez van entrar a meta per aquest ordre en l’Abosulta femenina.

fer segon de la travessia a la categoria que hi participi, va repetirels guanyadors van ser Ivan Martin en nois, i Berta Gelabert en noies, triomf que reedita l’assolit l’any passat.

El podi en Màster masculí el van composar Jorge Pérez (guanyador) del Centre Natació Mataró, José Antonio Lucas del Club Atletisme Roses, i Josep Gálvez, del Club Triatló Roses. I les tres primeres dones d’aquesta categoria van ser Michaela Bubleova, que repeteix victòria, Hilda Fraile, del Clib Triatló Roses i Pili García.

I ja en Sènior masculí, Alfons Pérez va repetir el triomf aconseguit l’any passat, seguit per Stefano Romani i Ramon Pérez, del Club Atletisme Roses. En dones, Angela Falcó i Francesca Simon van ser les primeres.

A la categoria de Veterans masculí, Josep Mª Mercader va reeditar la victòria de l’any passat, i en dones Ana Aldama, del GEN Roses, va guanyar per davant de Carme Ripoll.

El trofeu al participant més jove va ser per a Mònica Martínez i el més veterà per a Carme Ripoll.

El Trofeu Enric Badosa se’l va emportar Jorge Pérez, que va rebre la copa de campió de mans de la seva neta, Agnès Fàbregas.

Cal destacar que els premis van ser lliurats per l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, el regidor d’Esports, Juan M. Fernández, i els regidors de l’oposició d’ERC, Joan Plana i Verònica Medina.