Més de 150 persones participen al tast de vins DO Empordà al cim del Puigmal

DO Empordà
Foto de família dels participants al tast de vins al cim del Puigmal aquest diumenge

Un total de 8 cellers de la DO Empordà van ser-hi presents en aquesta vuitena edició de tasts que té com a objectiu situar als vins empordanesos al sostre de Girona

DO Empordà
Foto de família dels participants al tast de vins al cim del Puigmal aquest diumenge

Més de 150 persones van participar aquest passat diumenge a la vuitena edició del tast de vins DO Empordà al cim del Puigmal. Acompanyats pel bon temps i pel bon ambient, els participants van iniciar la ruta cap a les 9 hores del matí, des del Coll de Fontalba.
Cap al migdia, la totalitat dels excursionistes havien coronat el cim i es va iniciar el tast de vins empordanesos a gairebé 3.000 metres d’alçada. Un cop finalitzat el tast, els participants van iniciar el descens que posava fi a l’activitat.

Els cellers que han participat en aquesta vuitena edició van ser Av Bodeguers, Arché Pagès, Martí Fabra, Mas Llunes, Mas Oller, Oliveda, Gelamà i Vinyes dels Aspres. Aquesta iniciativa té per objectiu situar els vins de la DO Empordà al sostre de Girona.  Un gest simbòlic que vol posar de manifest l’esforç dels productors empordanesos per millorar els seus vins i la intenció de situar-los el més amunt possible.