Cinema a la Fresca

Més de 200 nedadors participen a la 80ª Travessia de la Natació de la Festa Major de Roses

Festa Major de Roses 2016
80ª Travessia de la Natació de la Festa Major de Roses. A dalt, la curta, a sota, la llarga

Gran jornada festiva plena d’esport amb les Travessies de Natació a la platja de la Punta de Roses

Festa Major de Roses 2016
80ª Travessia de la Natació de la Festa Major de Roses. A dalt, la curta, a sota, la llarga

A les 9:30 hores del matí al voltant d’una vintena de participants es van llençar a l’aigua de la platja de la Punta de Roses per a nedar els 750 metres de distància de la travessia curta. Un esforç encomiable ja que es tracta d’una prova dirigida als nedadors més petits (nascuts l’any 2004 o posteriors).

I tot seguit els 161 participants de la Travessia Llarga van recórrer els 1.500 metres de distància de la prova després d’una sortida espectacular i una gran rivalitat en totes les posicions de la classificació.

Els nedadors havien de fer un recorregut abalisat amb 4 punts de gir guiats pels àrbitres de la Federació Catalana de Natació. I quan passaven pocs segons dels 18 minuts, un trio de nedadors es va presentar a meta un xic destacats de la resta de participants per disputar-se la prova a l’esprint.

La 80ª edició de la Travessia de la Natació de la Festa Major de Roses, organitzada pel GEN va esdevenir, com cada any un espectacle esportiu i de germanor amb l’assistència de nedadors familiars i amics que van poder gaudir d’un dia excepcional per a la pràctica de la natació.

Cal assenyalar que el nombre de participants va minvar una mica respecte a l’any passat, quan es van llençar a l’aigua 215 nedadors.

[fsg_gallery id=”269″]