Més de 200 nens i nenes de Roses tindran la seva joguina el dia de Reis gràcies a la Creu Roja

Campanya de joguines de la Creu Roja Roses-Castelló d'Empúries

La Glòria Pascuet, de la Creu Roja Roses-Castelló d'Empúries preparant els joguets que es repartiran la nit de Reis

La Creu Roja de Roses ja porta dies ajudant als Reis Mags preparant els paquets amb una joguina per repartir la nit del 5 de gener

Campanya de joguines de la Creu Roja Roses-Castelló d'Empúries
La Glòria Pascuet, de la Creu Roja Roses-Castelló d’Empúries preparant els joguets que es repartiran la nit de Reis

No falla mai, i ara tampoc ho farà. La Creu Roja de Roses, sabent la feinada que se’ls va a sobre als Reis Mags la nit del 5 de gener ha decidit tornar-les a donar un cop de mà per repartir tots els joguets.

Així, durant aquests darrers dies “hem rebut l’ajuda de molta gent que ens ha portat joguines”, ha manifestat el president de Creu Roja Roses-Castelló d’Empúries, Jordi Segura.

Joguines per repartir entre la mainada de Roses que, com sempre “només admetem aquelles que són educatives i de qualsevol altre tipus, però mai bèl·liques ni sexistes” ha dit Segura, assenyalant que “només repartirem entre els nens i nenes més necessitats de Roses els joguets que siguin nous, perquè també ells tenen dret a estrenar-los”.  

En total es repartiran joguets a més de 100 famílies, “tenint calculat que seran els 200 i escaig els infants que rebran la seva joguina”, ha assegurat el president de la Creu Roja Roses-Empuriabrava.

Els interessats en la campanya de joguines poden fer-ho portant un joguet de 10 a 13 hores al magatzem aquesta entitat humanitària té al carrer Madrid, nº 26 de Roses.