Roses Cultura

Més de 3.000 persones es llencen pel tobogan inflable aquàtic de la Festa Major de Roses

Festa Major de Roses 2016
El tobogán inflable aquàtic va esdevenir tot un èxit

Tobogan pel qual petits, mitjans i grans lliscaven amb un flotador durant més de 100 metres de distància

Festa Major de Roses 2016
El tobogan inflable aquàtic va esdevenir tot un èxit

El departament de Festes volia organitzar una activitat per la Festa Major en la que participés tota la família. Es a dir, des del més petit de la casa fins al més gran. Una activitat que omplí el buit deixat per la Festa de les Cucanyes, on només hi participava el jovent.

I ahir un tobogan inflable aquàtic de 102 metres de llargària, es va instal·lar  per tota la Pujada al Puig Rom, des de la Gran Via fins al carrer Drassanes, on hi havia un altre inflable aquàtic infantil. I des d’aquí, rosincs  i rosinques de totes les edats agafaven un flotador, pujaven el vial fins arribar a dalt, a l’inici del tobogan. Allà els esperava un monitor que, amb una manega d’aigua, ruixava als participants i quan els hi indicava els feia iniciar la cursa cap al lliscador.

I així, van passar per aquest tobogan aquàtic un total de “670 persones a l’hora, el significa unes 3.400 persones durant les 5 hores que ha estat l’atracció muntada”, va afirmar Albert Hernando, membre l’empresa Mòbil Parc, que és la que va portar el tobogan.
Segons Hernando, aquesta quantitat de persones que van baixar pel tobogan és la correcta, ja que “no podem anar més de pressa, perquè per exemple si després d’un nen es llença un adult, que pesa més, hem de deixar passar un temps més llarg per motius de seguretat”.

La quantitat de gent que es va desplaçar fins la Pujada al Puig Rom per gaudir del tobogan “és per estar contents, perquè més de 3.000 vol dir que ha estat una activitat que a més d’agradar, que ho ha fet i molt, ha pogut participar tota la família, que era un dels nostres propòsits alhora de portar el tobogan a Roses”, va afirmar el regidor de Festes, Francesc Giner.

Un èxit que fa que aquest tobogan inflable aquàtic hi sigui per la Festa Major de l’any vinent “i que a partir d’ara esdevingui una activitat més de la Festa”, va assenyalar Giner.

Segons els membres de Mòbil Parc, la Pujada al Puig Rom “és ideal per a la instal·lació del tobogan per la seva pendent, però posats a demanar, si la vorera tingués dos metres d’amplada per a que els participants pugessin amb el flotadors amb comoditat seria fantàstic”.

Bé, això significaria fer obres, i tu, deixem les obres en pau que estem de Festa Major.

[fsg_gallery id=”267″]