Més de 350 candidats a ser les New Faces de l’Espai Gironès

Espai Gironès

Un moment del càsting de models a l'Espai Gironès

L’Espai Model Fashion Show se celebra fins dissabte i els visitants del Centre Comercial decidiran els guanyadors del títol

Espai Gironès
Un moment del càsting de models a l’Espai Gironès

L’Espai Gironès ha donat avui el tret de sortida a les performances que fins dissabte ompliran de moda el Centre Comercial en el marc de l’Espai Model Fashion Show 3. Es tracta d’un esdeveniment molt innovador amb què es vol acostar als visitants les noves tendències de la tardor i l’hivern.

Els responsables de l’Espai Gironès estan molt satisfets amb  la gran participació que hi ha hagut en els càstings que es van dur a terme del 5 al 8 d’octubre en una passarel.la instal·lada a la planta baixa del Centre Comercial. En total es van presentar més de 350 candidats procedents de diferents punts de la demarcació. D’aquests, s’han seleccionat un centenar de models que seran els que formaran part de les performances que avui dijous i demà divendres (de les 18:30 a les 20h) i dissabte ( de les 18h a les 20h)  es duran a terme de forma simultània a una seixantena de botigues del Centre Comercial. Els participants, que prèviament han estat fent diferents assajos,  faran de models reals i lluiran les peces de roba de la nova temporada. Abans de cada performance hi haurà una actuació de l’escola de dansa U!dance de Girona.

Un any més l’Espai Gironès vol que sigui el propi públic qui decideixi els models que són mereixedors del títol de New Faces 2016.  Així, els visitants del Centre Comercial podran interactuar  amb els models i participar,  des d’aquesta tarda i fins dissabte a les 18:30, dipositant el seu vot en una urna que s’instal·larà al Punt d’Informació i també a través del Facebook.  A més de ser la nova imatge de la campanya de rebaixes d’hivern de l’Espai, els guanyadors  s’emportaran un book de fotos professional.

Amb la voluntat d’estendre la iniciativa a tota la família el Centre Comercial ha previst un espai propi per als més menuts a l’Espai Model  Fashion Show. Així, dissabte (de les 12 a les 13h) es durà a terme una desfilada de moda infantil.

Totes les actuacions estaran acompanyades per DJs de Ràdio Flaixbac.

El desenvolupament de la tercera edició de l’Espai Model Fashion Show es pot seguir a través de les xarxes socials de l’Espai Gironès i de la seva web.