Més de 50 regatistes a la To Be or Not To Be Laser Master de Roses

To Be or Not To Be Laser Master de Roses
Velers en una de les proves de la regata To Be or Not To Be Laser Master de Roses

La To Be or Not To Be Laser Master  arriba a la seva onzena edició assolint un merescut prestigi en el món dels esports nàutics 

To Be or Not To Be Laser Master  de Roses
Velers en una de les proves de la regata To Be or Not To Be Laser Master de Roses

El passat cap de setmana es va disputar a la badia de Roses la 11ª edició de la regata To Be Laser Màster. Una competició que es va iniciar el divendres 20 d’octubre per fiinalitzar  diumenge 22, per disputar un total de 16 proves, 8 en vela Standard i 8 més en vela Radial.
A la categoria Làser Standard (vela de 7.1 metres de superfície) el gran dominador de tot el campionat va ser el Leandro Rosado, sumant el seu tercer Trofeu To Be, i que va compartir protagonisme amb l’olímpic Jose Luis Doreste que va tenir una gran jornada final, així com en Toni Roig que va protagonitzar una molt bona segona jornada.

A la Làser Radial, Xavier Boluda es va imposar al trofeu To Be lluitant fins a l’última onada de l’ultima cenyida espectacularment amb la Mònica Azón. Els dos regatistes ja tenen en el seu palmarès tres trofeus To Be.

I parlant de trofeus destacar que l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, va ser l’encarregada de lliurar-los.

Entre tots els participants hi van destacar regatistes internacionals de Noruega, Suïssa, França, Alemanya, Bèlgica, Holanda i d’Espanya que cada vegada tenen més present al seu calendari una competició que està assolint un merescut prestigi en el món de l’esport nàutic. Prestigi gràcies al camp de regates, les platges de Roses, ideals per navegar, i per l’organització, la qual mereix paraules d’agraïment i felicitació per part dels participants.