Més de 700 espectadors passen pel Cine Ciutadella de Roses 2016

Cine Ciutadella de Roses

La pel·lícula més vista va ser ‘Aprendiendo a Conducir’ amb 157 espectadors

Cine Ciutadella de Roses
El Cine Ciutadella de Roses consolida tant el públic local com el forani

L’explanada dedicada a espectacles de la Ciutadella de Roses va esdevenir un estiu més en la sala de cinema a la fresca per excel·lència de la Vila empordanesa,  ja que compta amb un públic fidel que assisteix al menys a una de les 6 sessions cinematogràfiques que es programen cada anys des de 2010.
Públic fidel al que s’ha de sumar als turistes que s’apropen al recinte fortificat per veure una peli a la fresca sabent que es projecten en el seu idioma, normalment francès o anglès, i son subtitulades en català o castellà.

Així, al Cine Ciutadella de Roses 2016 han assistit a algunes de les 6 sessions programades els dies 30 de juny, 7, 14, 21 i 28 de juliol i 4 d’agost més de 700 espectadors.

En concret, 717 persones van ser les que van passar pel recinte fortificat, destacant que la major assistència de públic es va donar a la quarta sessió, quan 157 espectadors van veure la projecció de “Aprendiendo a conducir”, de la directora catalana Isabel Coixet. “Interstellar”, de Cristopher Nolan, va ser la segona més vista amb 141 persones.

ViladeRoses.cat ha regalat dues entrades per cada sessió de Cine Ciutadella.

Enguany, Cine Ciutadella ha arribat a la seva setena edició on els sis títols projectats, per satisfer els gustos cinèfils de tot tipus de públic, han contribuït a consolidar tant als espectadors locals com als que venen d’arreu de la comarca, així com als turistes.

Tot i això, s’ha d’assenyalar que aquests 717 cinèfils es troben per sota dels 1.000 que van passar per Cine Ciutdella al 2013, any en que va assolir la xifra record d’espectadors.