Més de 800 inscrits té la Cursa de la Dona de Roses a 4 dies de la seva celebració

X Cursa de la Dona de Roses
Els participants al darrer entrenament de la Cursa de la Dona de Roses

El president del Club Atletisme Roses, Pere Sastre, confia que d’aquí a diumenge arribar als 1.000 participants per celebrar com cal el desè aniversari de la Cursa de la Dona

X Cursa de la Dona de Roses
Els participants al darrer entrenament de la Cursa de la Dona de Roses

La Cursa de la Dona de Roses és l’única, ja que no tenim constància del contrari, que dedica el 100 x 100 dels diners de les inscripcions a la lluita contra el càncer.
Concretament, la recaptació que aporta la solidaritat de tots els participants la donen després a la Fundació Roses Contra el Càncer.

Una recaptació que, any rere any, des del 2008, ha anat augmentant el nombre de participants i, com a resultat la xifra de diners per lluitar contra les malalties oncològiques.
Dels 171 participants de la primera edició, que van deixar més de 800 euros solidaris, als 700 atletes (entre petits i grans, dones i homes) que van aportar més de 4.000 € destinats a la Fundació Roses Contra el Càncer.

Últim entrenament de la Cursa de la Dona

I ahir dimecres es va portar a terme l’últim entrenament de la Cursa de la Dona, que es porten a terme des del passat 16 d’agost.
Uns entrenaments que el president del Club Atletisme Roses, Pere Sastre, va decidir realitzar amb la finalitat que “la gent arribi en forma el dia de la cursa, per així poder gaudir més d’ella”. I durant els exercicis Sastre va avançar que “ja hi ha més de 800 inscrits”, a falta de quatre dies per celebrar-se. Una bona notícia, ja que l’objectiu del club es arribar als 1.000 participants, i Pere confia “en poder aconseguir-ho, perquè els als últims dies sempre s’apunta molta gent”.

La inscripció per participar és de 9 euros (tots, com hem esmentat, destinats a la Fundació Contra el Càncer).

9 euros, però, fins demà divendres, dia 15 de setembre, perquè el dissabte i el mateix dia de la cursa, la inscripció ja tindrà un cost de 12 €.
I per facilitar el tema de les inscripcions, l’organització ha facilita enguany poder-ho fer on line des de la pàgina web del Club Atletisme Roses.