Més de 1.000 € recapta l’Open dels Pernils de Pesca de Roses en favor de la Fundació Roses Contra el Càncer

Club de Pesca Esportiva Roses La Perola
Imatges dels primers classificats i dels perniles que van rebre tots els participants al III Open dels Pernils de Pesca de Roses

El pescador de Calella de Mar, Xavi Agell, guanya aquest III Open dels Pernils de Roses solidari

Club de Pesca Esportiva Roses La Perola
Imatges dels primers classificats i dels perniles que van rebre tots els participants al III Open dels Pernils de Pesca de Roses

El Club de Pesca Esportiva Roses La Perola va organitzar el III Open dels Pernils de Pesca a benefici de la Fundació Roses Contra el Càncer, un Open que en només tres anys és un dels Opens de Pesca benèfics amb mes inscripcions de la comarca de Girona.

I en aquesta tercera edició, els 62 pescadors provinents d’arreu de Catalunya que hi van participar van fer possible una recaptació de 1.020 €, que aniran íntegrament a la Fundació Roses Contra el Càncer. Una quantitat assolida gràcies al donatiu de la inscripció, 30€, amb els quals a més de ser partícips els pescadors d’aquest certament solidari, es van emportar un pernil cap casa, d’aquí el nom d’Open dels Pernils.

Pel que fa a la vessant esportiva, el pescador de Calella de Mar, Xavi Agell, va ser el que es va emportar la victòria en fer a bàscula 3,830 quilos de peix , seguit en segona posició per Jesus Tramontana amb 3,341 kg, tancant el podi Juan Javier Gómez. Tots tres es van emportar un trofeu més un pernil.

Juan Ocaña va aconseguir pescar la peça gran que va fer un pes de 1,101 kg.
Tot seguit es va fer el sorteig per regalar diferents obsequis, gentilesa on les botiges Gran Kaptura, l’Art de la Pesca, Sector Pesca, Pesca Maresma, BFC, Quinter pesca, Formula Pesca i Surfconcep Mataró, i agrair així als pescadors la seva participació en aquest III Open dels Pernils.
El president del Club de Pesca Esportiva Roses La Perola, Jaume Calpena, va voler “agrair a totes les botigues, empreses i sponsors per fer possible aquesta aportació de regals valorats en més de 300 euros i col·laborar, així en la causa de la Fundació Roses Contra el Càncer”.
Una col·laboració en la que també es va implicar la botiga  L’Olivera de Roses, amb un lot composat de gran assortits d’oli, patés i cremes i, com no, una gran panera per gaudir aquestes festes de Nadal.

Cal destacar que els pescadors participants van valorar molt positivament aquest certamen de pesca solidari realitzat a la platja de Roses en quant a l’indret en el que es va realitzar com per la bona organització del Club de Pesca Esportiva Roses La Perola.