Més de 2.000 € recapta a Roses el Jove Ballet de Catalunya pels nens i nenes desfavorits de Guinea Conakry

Jove Ballet de Catalunya

El Jove Ballet de Catalunya va oferir un gran espectacle al Teatre Municipal de Roses amb 'Clara i el Trencanous'

El Jove Ballet de Catalunya va actuar de manera solidaria a Roses per segon any consecutiu en favors dels Amics de Guinea Conakry de Roses

L’Associació Amics de Guinea Conakry és una entitat de Roses que fa més de 20 anys que ajuda a la població desvalguda de ‘La Cité de la Solidarité’, gueto enclavat en aquesta ciutat situada a la costa oest d’Àfrica.
El Jove Ballet de Catalunya és una companyia de dansa juvenil integrada per 58 nois i noies d’arreu el país.

I l’Ajuntament de Roses va posar en contacte l’any passat a totes dues entitats, i fruit de la trobada va sortir una actuació solidària, en la que es joves van actuar al Teatre Municipal, amb l’obra ‘El Trencanous’, cedint la meitat del total de l’import de l’entrada als Amics de Guinea Conakry.

El resultat va ser molt satisfactori per ambdues entitats. Tant, que han tornar a repetir binomi enguany superant l’èxit de l’any passat, ja que si al 2019 es van recaptar 1.900 euros, diumenge passat es van superar els 2.000 per cada entitat, concretament 2.073 euros.

Una injecció de diners “molt important per nosaltres perquè no podíem garantir donar d’esmorzar als nens i nenes que viuen a ‘La Cité de la Solidarité’ fins a l’acabament del curs escolar, i amb aquests dos mil euros sí que ho podrem fer, perquè si cada mes ens costa 1.000 euros l’esmorzar de més de 200 nens i nenes amb aquests diners podrem cobrir els dos últims mesos, maig i juny, que es quan acaba el curs”, ha explicat la presidenta de l’Associació Amics de Guinea Conakry, Maria Bohigas.

L’espectacle que van oferir els components del Jove Ballet de Catalunya va ser ‘Clara i el Trencanous’, un espectacle familiar de dansa, en el que la màgia del Nadal va envair l’escenari, on es va explicar una història entranyable i plena d’emocions, amb la que els joves ballarins del Jove Ballet de Catalunya va transportar al públic assistent a un món de dolços i floquets de neu dansarins per destacar la importància de no deixar mai de somniar.