Més de 2.000 € recapta FADIR a la 1ª Concentració de Motos de Roses

Concentració de Motos de FADIR

Moment en el que un centenar de motoristes inicien la ruta de la Concentració Motera de FADIR

Gairebé 200 motoristes es van concentrar a Roses durant la 1ª Concentració de Motos de Roses de FADIR

Concentració de Motos de FADIR
Moment en el que un centenar de motoristes inicien la ruta de la Concentració Motera a de FADIR

Encara falta descomptar les despeses i pagar als proveïdors però FADIR, en paraules del seu coordinador, Manel Pulleiro, calcula que “es van recaptar més de 2.000 euros” a la 1ª Concentració de Motos que l’entitat va organitzar per recaptar fons.

El centre neuràlgic de la concentració va ser a l’antic càmping Bahía, on des de dissabte es van instal·lar paradetes relacionades amb el món de la moto, entre d’altres, inflables per la mainada i una petita festa de l’escuma. I ja dissabte van començar arribar les primeres motocicletes, una trentena, però va ser diumenge quan va venir el gruix dels motards, quan van aparèixer unes 160 motos de tot tipus i cilindrades, els quals, la majoria d’ells, després de rebre la benvinguda per part de l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, van fer una ruta per Roses i tot seguit per la comarca de l’Alt Empordà passant per Cadaqués, Port de la Selva i Sant Pere de Rodes.

Una concentració que va “esdevenir un èxit, ja que els motoristes van sortir molt contents, els va agradar la ruta que vam realitzar i es van mostrar implicats en tot moment per la causa”, va dir Pulleiro.

Ànims a Josep Soler, en ‘Willy’

Els motards participants en aquesta 1ª Concentració de Motos a benefici de FADIR, va donar suport i ànims al rosinc Josep Soler, que fa poc va tenir un greu accident de trànsit i pel qual es troba ingressat a l’hospital Josep Trueta de Girona. Així, abans de sortir a fer la ruta van desplegar mostrar unes cartolines on es podia llegir ‘Ànims Willy’

Manel Pulleiro tot l’èxit de convocatòria d’aquesta primera concentració de motos de Roses no sap si l’any vinent hi haurà una segona edició, “els nostres col·laboradors diuen que si, per jo sóc més escèptic perquè suposa moltíssima feina l’organitzar activitats per al nens a la vegada que una concentració de motos, si ho fem hjo separaríem en el temps. Un dia els motards i un altre les activitats per a la mainada”.

Poca gent de Roses

El coordinador de FADIR, va afirmar que “si la notícia positiva va ser l’èxit de participació de al gent de fora a la concentració, la dolenta és que de Roses va assistir molts poques persones amb les motos, no van arribar ni a deu”.