Inici Actualitat Més de 200 socorristes de 30 equips alemanys participen en el Màster...

Més de 200 socorristes de 30 equips alemanys participen en el Màster de Salvament Marítim DLRG a Roses

Foto de família de la recepció oficial de l’Ajuntament de Roses amb alguns dels participants al VIII Màster Internacional de Salvament Marítim

Ahir diumenge, va tenir lloc a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Roses, una recepció per donar la benvinguda als participants del Màster de Salvament Marítim DLRG, que enguany se celebra a Roses per vuitè any consecutiu.

Foto de família de la recepció oficial de l’Ajuntament de Roses amb alguns dels participants al VIII Màster Internacional de Salvament Marítim

El regidor de l’Ajuntament de Roses, Juan M Fernández, va ser l’encarregat de portar a terme aquest acte, durant el qual a més de donar-los la benvinguda i desitjar-los una bona estada a Roses i uns bons resultats esportius, també va agrair a l’organització l’elecció de Roses per a la celebració d’aquesta competició, per vuitena vegada consecutiva.

Més de 30 equips i 200 participants d’arreu d’Alemanya i de la DLRG (Deutsche Lebens-Rettungs-Gesllschaft), participen al llarg d’aquesta setmana en aquest màster de salvament, que té lloc a la platja de Sta Margarida de Roses. La competició consisteix en una trobada internacional de grups de salvament aquàtic de platges, principalment format per grups alemanys pertanyents a la federació de salvament i socorrisme Deutsche Lebens-Rettungs-Gesllschaft.

Com en les edicions anteriors, el vuitè màster consistirà en la realització d’activitats pròpies de les disciplines del salvament aquàtic, com per exemple velocitat de natació amb o sense mitjans auxiliars (tables, caiacs, etc.), resistència, força d’arrossegament de cossos inerts, etc. Les activitats s’organitzen en format de competició entre els diferents grups participants i també a nivell individual, i es qualifiquen per punts i categories.

Mitjans de salvament

Els mitjans de salvament que s’estableixen per les diferents proves que es realitzaran seran els següents:

  • Mitjans aquàtics disponibles per part de l’organització, consistents en 3 barques de seguretat i salvament.
  • Embarcació de Port de Roses.    

Àrea d’activitat – Límit geogràfic

Els límits geogràfics de la prova seran els marcats per una àrea terrestre d’uns 100 metres lineals de platja, a la platja del Salatar, davant de l’Hotel Marian. 

L’àrea d’activitat aquàtica es centrarà davant d’aquesta zona de platja amb boies col·locades entre  100 i  130 m de la línia de costa.

Exit mobile version