Més de 300 persones celebren la 22ª Trobada Diocesana Vida Creixent a Roses

El moviment cristià Vida Creixent està estès a tot Catalunya, sent, en definitiva, un grup d’amics que els agrada trobar-se per compartir la seva fe. Enguany la trobada es va desenvolupar, ahir 13 de març, a Roses

vida_creixentVint-i-dues edicions de la Trobada anual Diocesana porta ja el moviment cristià Vida Creixent a Girona. Un grup d’amics de gent gran que es reuneixen un cop a l’any per compartir la seva fe cristiana. Vida Creixent és present arreu Catalunya, tot i que els seus inicis s’estableixen a França, i les seves trobades se celebren en una parròquia  diferent cada any, sobretot, on aquest moviment cristià no hi està representat, amb l’objectiu de, un cop celebrada la Trobada, poder crear-ne un.

Per això, enguany s’ha celebrat a Roses amb la participació de més de 300 persones provinents d’una trentena de poblacions i municipis de la demarcació de Girona.

Tres centenars de gironins que el primer que van fer va ser participar en una visita guiada al recinte de la Ciutadella, per tot seguit dirigir-se a l’església Santa Maria de Roses per celebrar la seva assemblea anual. Una assemblea que va donar pas a la missa i al dinar de germanor que va tenir lloc a l’envelat de la plaça Frederic Rahola, i que va ser presidit pel Bisbe de Girona i representants de l’Ajuntament de Roses.