Més de 300 persones es donen cita al port pesquer per assistir a la Missa Oikumene i a la Cantada d’Havaneres

Festa Major de Roses 2018
La Missa Oikumene es va celebrar a la zona de la llotja del port pesquer de Roses

La zona de la llotja del port pesquer va esdevenir l’escenari del primer ofici solemne de la Festa Major de Roses i una cantada d’havaneres

Festa Major de Roses 2018
La Missa Oikumene es va celebrar a la zona de la llotja del port pesquer de Roses

Un any més, en el marc de la Festa Major de Roses es va celebrar, el passat diumenge, 12 d’agost, el primer ofici solemne d’aquests dies de joia per a la Vila, la Missa Oikumene, que enguany ha arribat a la seva 32ª edició.
Una missa internacional que s’imparteix en 6 idiomes, català, castellà, francès, anglès, italià i alemany, i que reuneix tant veïns de Roses com estiuejants que estant passant uns dies a casa nostra.

I més de 300 persones es van donar cita al port pesquer, a la zona de la llotja, per assistir a aquesta missa internacional que va ser oficiada, com en els últims anys, pel Bisbe de Girona, Francesc Pardo, acompanyat del rector de Roses, Josep Puig, i d’altres mossens de la demarcació de Girona.

Festa Major de Roses 2018
El grup Terra Endins va oferir una cantada d’havaneres després de la Missa Oikumene

Més de 300 persones que després de la missa no van necessitar moure’s de lloc per gaudir de la cantada d’havaneres a càrrec, també un any més, del grup Terra Endins de Girona.