Suquet de peix de Rose

Més de 400 € en fàrmacs recapta la Farmàcia Gratacós de Roses a la 8ª Recollida de Medicaments

10ª Jornada de Recollida de Medicaments
Part dels medicaments recaptats per la Farmàcia Gratacó de Roses destinats a la Fundació ALTEM / Foto: arxiu

Els medicaments donats solidàriament per la ciutadania rosinca aniran al parar als usuaris de la Fundació ALTEM

8ª Jornada de Recollida de Medicaments
Part dels medicament recaptats per la Farmàcia Gratacó de Roses destinats a la Fundació ALTEM

Un total de 420 euros en medicaments ha recaptat la Farmàcia Gratacós en la 8ª Jornada de Recollida de Medicaments organitzada per l’ONG de la Farmàcia, el Banc Farmacèutic. Una jornada que la farmàcia rosinca va estendre a tota una setmana, on voluntaris i les mateixes responsables i treballadores explicaven als clients la finalitat d’aquesta acció solidària.

Així, els fàrmacs que es van recollir a la Farmàcia Gratacós van ser els que no és necessària la prescripció mèdica ja que no entren per la Seguretat Social “com laxants, antiinflamatoris, ‘passiflora’, pastilles naturals per tranquil·litzar als joves quan es troben enmig d’un estat de nervis, i material de cura”, ha explicat Mar Panigua, que regenta la farmàcia amb la seva mare, la Montse Gratacós.

Panigua s’ha mostrat molt contenta “per la resposta dels rosincs i rosinques en aquesta acció solidària envers els joves de la Fundació ALTEM, ja que les seves famílies tenen moltes despeses perquè a moltes no els hi cobreix, sinó que han de pagar la estància dels seus fills a la Fundació”.

Segons la responsable de la Farmàcia Gratacós, els responsables d’ALTEM també s’han mostrat molt agraïts “per l’èxit d’aquesta recollida de medicaments, ja que els abastarà de tots els fàrmacs que més els hi fan falta”.

Un èxit que Mar Panigua vol repetir l’any vinent ja que té previst participar en la que serà la 9ª Jornada de Recollida de Medicaments, com ho ha fet enguany, l’any passat i al 2013.