Més de 5.000 kg d’aliments recull Càritas Roses en un recapte celebrat aquest cap de setmana

Recapte d'aliments de Càritas Roses

Els voluntaris van col·laborar de manera solidària en el Recapte d'Aliments en 4 supermercats de Roses

El Recapte d’Aliments es va desenvolupar a 4 supermercats de Roses gràcies a la col·laboració d’un total de 89 voluntaris   

Recapte d'aliments de Càritas Roses
Els voluntaris van col·laborar de manera solidària en el Recapte d’Aliments en 4 supermercats de Roses

Dins les diferents campanyes que celebra Càritas Roses per abastir els Centre de Distribució d’Aliments (CDA) els proppassats divendres, 14 de juny, i dissabte 15, va organitzar un nou Recapte d’Aliments.
Al mateix hi van participar un total de 39 voluntaris distribuïts per 4 supermercats de Roses, el Bon Preu, del carrer Dr. Barraquer; el Caprabo, el Condis, de la Gran Via Pau Casals; i el Mercadona.

I el total es van recollir més de 5 tones d’aliments, concretament 5.132,20 kg el que significa un 35% més que al recapte organitzat l’any passat per aquestes dates.

Els aliments que més es demanaven en aquesta ocasió “han estat pasta de sopa i espaguetits, arròs, llegum cuita i llet, que són els aliments que més es consumeixen a les llars i per la qual cosa el CDA tenia menys quantitat emmagatzemada”, ha manifestat el president de Càritas Roses, Enric Ferré, el qual ha volgut “agrair la col·laboració i la solidaritat amb la gent més necessitada de tots els voluntaris que van participar”.

La nova novetat d’aquest Recapte d’Aliments de Càritas Roses va ser que “es van fer servir banyeres, la qual cosa va facilitar molt la tasca del voluntaris en els mateixos supermercats en haver de manipular moltes menys caixes” ha afirmat Ferré, tot i que té un inconvenient, “es complica la gestió en el magatzem Centre de Distribució d’Aliments en rebre tots el productes barrejats, i que pel transport, que porta a terme la Brigada Municipal, es necessita un camió especial amb plataforma”.