Més de 50 empresaris i professionals participen al punt de trobada amb empreses TIC de l’Alt Empordà

Consell Comarcal de l'Alt Empordà
Punt de Trobada TIC al Consell Comarcal de l'Alt Empordà

Set experts en noves tecnologies de l’Alt Empordà han presentat els seus productes i experiències més innovadores per donar resposta a les necessitats de les empreses

Consell Comarcal de l'Alt Empordà
Punt de Trobada TIC al Consell Comarcal de l’Alt Empordà

Aquest dilluns, a la seu del Consell Comarcal, s’ha desenvolupat la jornada “Punt de trobada amb empreses TIC”. Una sessió en la que han participat una cinquantena d’empresaris i professionals de la comarca.

En concret, s’ha exposat set ponències: Claus per vendre a Internet; Com representar l’empresa; Eines per optimitzar les vendes (CRM); Els millors ingredients per una comunicació on/off line; Programació artesanal; Com diferenciar-se a Internet i L’estratègia de comunicació integral: disseny, web i vídeo.

La jornada ha estat organitzada per l’àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal de forma conjunta amb set empreses empordaneses del sector i ha estat possible gràcies al suport econòmic que es rep del Fons Social Europeu, el Servei d’Ocupació de Catalunya i la Diputació de Girona, a més del propi Consell Comarcal.

En la presentació de l’acte, el vicepresident del Consell, Joaquim Felip, ha manifestat que “aquesta iniciativa forma part de les diferents actuacions que la nostra institució desenvolupa des de l’àrea de Promoció Econòmica i que tenen com a prioritat donar eines i elements als empresaris i als emprenedors per millorar i consolidar les seves activitats o per obrir-se camí amb iniciatives innovadores. L’objectiu de la trobada d’avui és visualitzar el talent dels professionals de les empreses que es dediquen a les tecnologies de la informació i la comunicació a la nostra comarca i donar-les a conèixer al teixit empresarial”.

En aquest sentit va recordar que “des de l’àrea de Promoció Econòmica es va detectar que hi havia un segment dels nostres empresaris i emprenedors que encara estan desorientats en aquests temes i que quan hi volien entrar desconeixien l’existència de professionals molt competents i preparats dins dels sector a la mateixa comarca i, en canvi, anaven a buscar-los a fora”.

JORNADES FORMATIVES

D’altra banda, l’àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal de l’Alt Empordà organitza a partir del dia 14 d’octubre un nou cicle de jornades formatives sobre noves tecnologies que també compta amb el suport del Fons Social Europeu, el Servei d’Ocupació de Catalunya i la Diputació de Girona.

Les jornades tenen com a finalitat donar eines a les empreses amb l’objectiu de contribuir a que puguin ser més competitives en aquest sector. Les xerrades van a càrrec de professionals procedents de les empreses del sector establertes a la comarca.
La primera d’aquestes jornades, prevista per al dia 14 d’octubre, tractarà el tema “El procés de creació del web corporatiu” i la següent, per al dia 16, se centrarà en el tema “Eines de comunicació 2.0: Xarxes socials”. En total s’han previst una desena de sessions que es clouran a mitjan novembre.

Per a més informació sobre el contingut de les jornades i la programació completa cal entrar a la pàgina web del Consell Comarcal (www.altemporda.org) on hi ha un baner específic a la seva portada. Per a formalitzar les inscripcions, cal trucar al telèfon 972 51 44 70 o bé per correu electrònic a l’adreça  infoempresa@altempord.org.