Més de 600 persones participen a la Fira d’Ocupació Alt Empordà. TreballemGI

Fira d’Ocupació Alt Empordà. TreballemGI

L'Ajuntament de Roses també hi va participar a la Fira d’Ocupació Alt Empordà

Dijous, dia d’inauguració d’aquesta Fira d’Ocupació, hi van passar 378 joves, mentre que ahir divendres van ser més 250 persones, majors de 45 anys, les que van participar

Fira d’Ocupació Alt Empordà. TreballemGI
L’Ajuntament de Roses també hi va participar a la Fira d’Ocupació Alt Empordà

L’Auditori Caputxins de Figueres va acollir a la Fira d’Ocupació Alt Empordà. TreballemGi, que va comptar amb la participació de 628 persones. El mercat de recerca de feina es desensevolupar durant dos dies, i dijous hi ha van participar 378 joves, mentre que ahir divendres, segon i últim dia de la fira, adreçat a majors de 45 anys, va aplegar més de 250 participants.

La present edició és una versió ampliada de la Jornada d’Ocupació per a majors de 45 anys que s’havia organitzat durant els anys 2017 i 2018. Enguany, l’activitat s’ha ampliat, dedicant un dia al col·lectiu de joves de 16 a 29 anys i un altre als majors de 45 anys, amb l’objectiu de contribuir a facilitar la recerca de feina i la inserció laboral als col·lectius amb més dificultats a nivell comarcal.

La Fira d’ocupació Alt Empordà. TreballemGi s’articula com un espai d’intermediació d’ofertes de treball on les empreses (enguany una trentena), han dut a terme entrevistes de selecció amb els candidats/es. A més de les ofertes laborals, s’ofereixen tallers per a la recerca de feina i estands informatius de formació a la comarca.

TreballemGi està organitzada conjuntament pels Ajuntaments de Roses, Castelló d’Empúries, Vilafant, Figueres, el Consell Comarcal de l’Alt Empordà i el Servei d’Ocupació de Catalunya i compta amb el suport de la Cambra de Comerç de Girona i el cofinançament del Fons Social de la Unió Europea, el Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social en el marc del Programa Integral de Cualificación y Empleo.