Més de 80 ofertes de feina confirmades a la Fira d’Ocupació Alt Empordà +45

Fira d’Ocupació Alt Empordà +45

El proper  dimecres, 11 de març, a partir de les 9h, tindrà lloc al Pavelló “Joel González” de Vilafant, la Fira d’Ocupació Alt Empordà +45

La Fira d’ocupació +45 esdevé un espai de trobada entre empresariat i demandants de feina, on les empreses duran a terme entrevistes de selecció amb els candidats/es per ocupar els llocs vacants de què disposen. A més de les ofertes laborals, s’oferiran tallers per a la recerca de feina i estands informatius de formació a la comarca de l’Alt Empordà. Totes les activitats són gratuïtes i s’ha de realitzar inscripció prèvia.

Enguany ja han confirmat l’assistència més de 25 empreses i s’oferiran més de 80 ofertes de feina. Les persones interessades en participar-hi ja poden inscriure’s prèviament a la Fira a través de la web: www.firaocupacioae.cat i concertar entrevista amb les empreses així com reserva de plaça als tallers de recerca de feina que s’hi ofereixen.

L’Ajuntament de Roses posa a disposició de les persones de la població que vulguin assistir a la Fira ’un servei d’autobús gratuït de Roses a Vilafant. Cal reservar plaça del bus prèviament a la mateixa web de la Fira.

Amb aquesta nova edició, la Fira d’Ocupació Alt Empordà +45 organitzada conjuntament pels Ajuntaments de Roses, Castelló d’Empúries, Vilafant, Figueres, el Consell Comarcal de l’Alt Empordà i el Servei d’Ocupació de Catalunya, es consolida com un espai de trobada entre empresariat i persones majors de 45 anys que busquen feina. La fira ja s’havia organitzat durant els darrers anys 2017 i 2018 i, en l’edició de 2019, va créixer àmpliament gràcies a la col·laboració de la Cambra de Comerç de Girona.

El col·lectiu a qui va adreçada la fira és a majors de 45 anys amb l’objectiu de contribuir a facilitar la recerca de feina i la inserció laboral a col·lectius amb més dificultats a nivell comarcal.

L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Roses, a través del Club de la Feina, ofereix informació i assessorament per a aquelles persones que necessitin suport per apuntar-se a la Fira. Els interessats poden personar-se dijous, de 9 a 12 h, a les oficines de l’Àrea de Promoció Econòmica, situades al número 1 del carrer Madrid de Roses, o bé trucar al telèfon 972 152 521.