Més de 800 persones visiten el Campament Reial de Roses en el seu primer dia

Campament Reial de Roses

Un nen amb el patge dels Reis Mags en el Campament Reial de Roses

La mainada ha pogut gaudir de les diferents propostes lúdiques i festives del Campament Reial de Roses abans de l’arribada dels Reis Mags

Campament Reial de Roses
Un nen amb el patge dels Reis Mags en el Campament Reial de Roses

Des que s’ha obert al públic a les 11 del matí no ha parat de rebre visites el Campament Reial muntat a la Ciutadella. Un campament que a l’entrada del recinte fortificat els nens i nenes ja podien xalar muntant en uns ponis o bé visitar la petita granja on podia veure i fins i tot tocar als animals que hi havia, com galls, gallines, coloms, conills i fins i tot un ase.
Un reclam a la mateixa entrada de Roses que ha provocat la visita de molta gent, i més quan tot era de franc, fins al punt que comentaven entre ells, que “està molt bé que la mainada pugui muntar a cavall i no costi un euro”.

Així, a mitja hora del tancament del primer dia del Campament Reial van passar més de 800 persones a visitar-lo, la majoria, evidentment, nens i nenes dels seus pares, concretament 816, superant el nombre de visites de la primera edició d’aquesta iniciativa impulsada per l’Ajuntament de Roses, “l’any passat va ser el primer cop que es va organitzar, i va servir per donar a conèixer el Campament, i enguany ja molta gent ja estava més informada perquè hem fet més difusió, i és del que es tracta que vingui molta mainada per a que gaudeixi muntant a cavall, participar amb els diferents tallers, donar la seva carta al patge reial o gaudir amb els animals de la granja, perquè aquestes dates són per als nens i nenes i volem que siguin feliços durant les festes de Nadal”, va assenyalar el regidor de Festes i Carnaval, Juan M. Fernández.

Doncs ho han sigut de feliços, però no només els nens i nenes, sinó també (com deia aquell, “perdoneu però algú ho havia de dir”), els pares i mares, els quals no han dubtat de participar en els diferents tallers que hi havia preparats dins la Ciutadella, concretament a l’Espai Cultural, on els nens i nenes de Roses i de les contrades van participar als diferents tallers que hi havia preparats per a ells, com el de ‘Fem una estrella entre tots’, de ‘Maquillatge’, els de ‘Fer un personatge nadalenc’ i ‘Fer una bola per a l’arbre de Nadal’ o el de ‘Fes-te la teva foto’.

Campament Reial de Roses
Més de 800 persones van visitar el Campament Reial de Roses durant el primer dia

Dani Alonso ha estat un dels petits que ha visitat el Campament Reial, el qual va respondre amb un efusiu “sííí” a la pregunta de si l’agradava, afegint que “he fet un d’aquests” ensenyant un Rei Mag de paper que ha fet en un dels tallers. La seva mare, la Patricia Delgado, va assegurar que “està molt bé, està molt bé, els nens estan molt entretinguts i venen aquí amb molta il·lusió”. Il·lusió i content si que estava en Dani, que fins i tot va agafar el micròfon del redactor d’Empordà TV, Jordi Fàbregas, per cantar una mica (vegeu galeria de fotos).
David Castro, pare d’un dels nens que també va anar al Campament Reial, va destacar que “és molt interessant que la mainada pugui venir aquí i divertir-se, tenir contacte amb el patge reial, poder gaudir de diferents activitats manuals i realitzar les boles de Nadal o les figures del Reis Mags perquè els agrada molt. L’han passat ja vam venir i enguany hem repetit”.

Avui segon dia del Campament Reial de Roses

Degut a l’èxit que va tenir en la seva primera edició el Campament Reial, el departament de Festes i Carnaval de l’Ajuntament de Roses va creure convenient ampliar el seu horari per l’edició d’enguany. Així, avui serà el segon dia d’aquest Campament Reial, que obrirà les seves portes a les 11 del matí fins a les 2 del migdia, quan tancarà definitivament per preparar l’arribada dels Reis Mags, els quals iniciaran la seva Cavalcada per Roses, des de la mateixa Ciutadella, a les 19 hores.