Més de mig miler de vogadors participen a Roses en la 3ª prova de la Lliga Catalana de Llaguts

Lliga Catalana de Llagut

Moment de la sortida d'ujna de les regates de la Lliga Catalana de Llagut

La Lliga Catalana de Llagut 2015 va passar per Roses per disputar la 3ª regata amb la participació de 535 vogadors de 16 clubs de Catalunya

Lliga Catalana de Llagut
Moment de la sortida d’ujna de les regates de la Lliga Catalana de Llagut

Després de passar per Santa Cristina i Arenys de Mar, la Lliga Catalana de Llagut va arribar aquest passat diumenge, 12 de juliol, a Roses per celebrar la tercera regata abans de passar per Flix, Deltebre, Cambrils i Lloret de Mar, on finalitzarà després de totalitzar e 7 jornades de competició.

I a Roses es van aplegar “59 equips de 16 de clubs diferents”, per la qual cosa “estem molt contents de poder acollir aquesta regata de la Lliga Catalana de Llaguts, la qual ha esdevingut una gran jornada de rem”, va afirmar el director esportiu del GEN Roses, David Miralta.

Els 16 clubs que es van participar a la badia de Roses van ser el Capgrossos de Mataró, el C.N. Badalona, el Club Rem Arenys, el Club Rem Treumal de Blanes, l’A.R. Vogadors Baix a Mar – Torredembarra, el Club Rem Santa Cristina, el Club Rem Xon’s Empuriabrava, l’A.E. Xino Xano Deltebre, el C.N. Móra d’Ebre, el C.N. Flix, el V.E. Vogadors de Cambrils, el Club Rem Badalona, el C.N. Premià, el Club Rem Pescadors, el C.N. Bétulo i el equip amfitrió del GEN Roses, el qual va quedar en tercera posició de la categoria Absoluta.

Les regates disputades han estat a les categories de Cadet, Juvenils, Absoluts i veterans, amb categoria Masculí i Femení i en les quals es van aplegar un total de “535 vogadors, que van venir acompanyats dels seus familiars, el que significa que el GEN omple de visitants Roses durant el cap de setmana, ja que molts d’ells van venir dissabte”, va assenyalar el regidor d’Esports, Juan M. Fernández, Ferdy.

I d’una competició a nivell de Catalunya a una altra de nivell mundial passarà a organitzar el GEN Roses, ja que aquest proper divendres i dissabte, 17 i 18 juliol, seran els participants del Tour de França a Vela els que arribin al port de Roses.