Més de mig miler d’espectadors van gaudir del Cinema Infantil en Català a Roses

Cinema Infantil en Català, CINC

Els Cinemes Roses va acollir, entre el 9 de març i el 7 d’abril, el CINC, Cinema Infantil en Català  a preus populars

Cinema Infantil en Català, CINCAl llarg del tots els caps de setmana de març i el primer d’abril s’han projectat cinc pel·lícules dins del cicle Cinema Infantil en Català CINC.

Entre el 9 de març i el 7 d’abril, s’han vist cinc pel·lícules als Cinemes Roses: Ploey (9 i 10 de març), En Ralph destrueix internet (16 i 17 de març), Spider-Man. Un nou univers (23 i 24 de març), Wonder (30 i 31 de març) i La gran aventura dels Lunnis i el llibre màgic (6 i 7 d’abril).

Totes les sessions s’han fet el dissabte i el diumenge, a les 16.05 hores al preu popular de 3 €, per a petits i grans. L’afluència a cada sessió ha estat diversa, segons la pel·lícula projectada. En total, però, hi ha hagut més de mig miler d’espectadors, concretament 587, que han passat pels Cinemes Roses i gaudir del CINC.

Aquesta iniciativa té per objectiu potenciar l’oferta de pel·lícules infantils en català amb una programació de reestrena, preus baixos i àmplia distribució territorial. Impulsat per la Direcció General de Política Lingüística, el CINC compta amb la col·laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística, a través de l’Oficina de Català de Roses, i dels Cinemes Roses.