Més d’un centenar de joves de l’Alt Empordà gaudeixen d’una jornada a Port Aventura

Oficina Jove de l’Alt Empordà
Alguns dels joves que van gaudir de la visita a Port Aventura

Una jornada de divertiment que va coincidir amb la trobada solidària ‘Fent Amics amb Down Catalunya’ que organitza Down Catalunya amb la Fundació Port Aventura

L’Oficina Jove de l’Alt Empordà va portar a terme la primera sortida comarcal de la temporada, prevista en la seva programació.
Així, aquest passat dissabte, 5 d’octubre, 110 joves de tota la comarca han anat al recinte lúdic de Port Aventura World, situat al Tarragonès entre Salou i Vila-Seca.

L’Ârea de Joventut va preparar un paquet que incloïa l’entrada al parc temàtic, el desplaçament i el servei de monitoratge. Per tal de facilitar la logística dels inscrits es van convocar diferents punts de sortida a Roses, la Jonquera i Figueres.

Aquesta activitat ja és un clàssic dins la programació juvenil doncs fa quinze anys que s’organitza. Fa tres anys, però, que el consell comarcal va fer coincidir l’activitat amb la trobada solidària ‘Fent Amics amb Down Catalunya’ que organitza Down Catalunya amb la Fundació Port Aventura. Els organitzadors consideren que, d’aquesta manera, els joves es poden implicar, alhora que gaudeixen del parc, amb una acció solidària.