Més d’un centenar de persones donen la seva opinió a l’enquesta sobre política formulada per ERC Roses

Els republicans rosincs han volgut copsar l’opinió dels vilatans sobre temes de política, tant nacional com local

enquesta_ercJa fa uns quants mesos que la secció local d’ERC Roses vol saber l’opinió dels rosincs sobre temes relacionats tant amb la política general com a local. I avui, diumenge, han continuat amb aquesta iniciativa amb una paradeta just davant el mercat de la fruita i verdura.

Just dos dies abans de la històrica Diada del passat 11 de setembre, el dia 9, van portar a terme una campanya on demanaven l’opinió de la gent sobre temes polítics per tal d’elaborar l’enquesta que avui han respòs més d’un centenar de ciutadans rosincs, entre d’ells l’alcalde de Roses, Carles Pàramo, que a títol personal, ha volgut plasmar el seu parer a les qüestions plantejades per la formació republicana.

L’objectiu final de conèixer la opinió dels rosincs és “tenir en compte el que pensa la gent, perquè tot i que les línies d’actuació es marquen des de dins del partit, s’ha de fer des de la línia de pensament de la gent, què és el que vol”, ha manifestat el president d’ERC de Roses, Carles Trias.

El mateix president del republicans rosincs ha confirmat que els resultats de l’enquesta es donaran a conèixer “molt aviat, coincidint amb els actes del 25è aniversari de la fundació de la secció local d’ERC a Roses”.

Trias, també, ha qualificat de positiva la resposta de la gent a aquesta iniciativa de la seva formació.