Més d’un millar de nens participaran aquest 25 d’agost a la Trobada dels Casals d’Estiu de l’Alt Empordà

Trobada dels Casals d'Estiu de l'Alt Empordà

Al voltant de 1.200 nens i nenes gaudiran en aquesta trobada dels casals, considerada la festa de l’estiu dins del món del lleure a l’Alt Empordà

Trobada dels Casals d'Estiu de l'Alt EmpordàNovament, i ja seran 18 edicions, l’Àrea de Joventut del Consell Comarcal organitza, per celebrar el final de la temporada d’activitats d’estiu, la trobada dels casals de la comarca.

Una trobada, que se celebrarà aquest divendres, 25 d’agost, a partir de les 10 del matí a la plaça de Catalunya de Figueres i, que des fa anys, està considerada la festa de l’estiu dins del món del lleure a l’Alt Empordà.

El programa d’aquesta 18ª trobada s’encetarà amb una cercavila d’ambientació funky que recorrerà alguns carrers del centre de la capital de la comarca, per tot seguit iniciar  la festa amb l’actuació del grup “Orelles de Xocolata”.
Dins d’aquesta actuació es trobarà la cançó dels casals, un concurs que s’ha creat des de l’Oficina Jove de l’Alt Empordà. Els nens i nenes participants, que ja l’hauran conegut prèviament, la cantaran i ballaran a ritme del més pur estil de la música dels 80-90’s.

A la trobada hi assistiran al voltant d’uns 1.200 nens i nenes, a més dels monitors de diferents casals de la comarca que s’han portat a terme durant aquest estiu a les poblacions d’Avinyonet de Puigventós, Cantallops, Castelló d’Empúries, l’Armentera, l’Escala, la Jonquera, Espolla, Figueres, Fortià, Navata, Peralada, el Port de la Selva, Portbou, Roses, Sant Pere Pescador, Ventalló, Vila-sacra, Vilabertran, Vilafant, Vilamacolum i Vilamalla.