Més de mig miler d’euros recapta el Club Handbol Empordà per a la Fundació Roses Contra el Càncer

Club Handbol Empordà

El servei de bar (a dalt) no parava de servir entrepans a l'exterior mentre dins el pavelló d'esports es desenvolupava el torneig de Mini-Handbol

Una gran matinal d’handbol i solidaritat la que es va viure ahir al Pavelló Municipal d’Esports en favor de la Fundació Roses Contra el Càncer

Club Handbol Empordà
El servei de bar (a dalt) no parava de servir entrepans a l’exterior mentre dins del pavelló d’esports es desenvolupava el torneig de Mini-Handbol

Amb un temps rècord, uns 10 dies, el Club Handbol Empordà va organitzar i celebrar ahir una matinal d’esport en solidaritat de la Fundació Roses Contra el Càncer. Ha estat així perquè la Federació Catalana de Handbol només tenia data lliure per celebrar la “I Jornada de Mini-Handbol contra el Càncer” ahir diumenge, 2 d’octubre. No hi havia més dates perquè després ja s’inicien les lligues. Va ser igual, tant el president Antonio Gómez, l’entrenador Edu Berta com el col·laborador del club i voluntari de la Fundació, Lluís García, ho van tirar endavant.

Un espai molt curt de temps per poder comptar al màxim de clubs en les categories Benjamí i Alevins, “sí, en la primera categoria han jugat el Garbí de Palafrugell, l’Handbol Bordis i nosaltres el Club Handbol Empordà, i en la d’Aleví han participat dos equips del Handbol Fornells, dos de l’Handbol Empordà i un cinquè del Garbí del Palafrugell, però tot això estem molt contents de la resposta de la gent, tenint en compte el poc temps que hem tingut per organitzar-ho i que molts equips ja tenien pactada la seva presència en altres trobades de handbol”, ha explicat el president del club, Antonio Gómez.

L’alegria del president Gómez es va justificar al final de la matinal de handbol, ja que es  recaptar més de mig miler d’euros, uns 400 del servei de bar, que, per cert, no va parar de servir entrepans, refrescos i cafès en tot el matí, i uns 150 euros per la venda de loteria i polseres.
Satisfacció que, evidentment, també va mostrar la presidenta de la Fundació Roses Contra el Càncer, Pilar Serra, “té molt de mèrit l’organització d’aquest torneig de handbol solidari perquè s’ha fet entre 10 i 15 dies, i estic molt contenta que hagin pensat en nosaltres, per tant, només tinc paraules d’agraïment per la directiva, els pares i mares i la mainada del Club Handbol Empordà”.

A la pregunta si aquest torneig de handbol solidari tindria continuïtat l’any vinent Antonio Gómez va ser taxatiu, “si hem posat en la difusió del torneig ‘Primera Jornada de Mini-Handbol contra el Càncer’ això vol dir que cada any farem una jornada envers la Fundació Roses que fa una tasca molt important en el poble”.

El torneig de handbol es desenvolupar durant el matí d’ahir diumenge fent un triangular a la categoria Benjamí, i enfrontaments de tots contra tots en la d’Aleví, i en la que es va voler transmetre els valors de l’esportivitat, la solidaritat i la companyonia a tots: jugadors, entrenadors, pares, mares i públic en general.