MICFootball posposa els 20 anys del torneig al 2022 i prepara una nova competició al juny

MICFootball posposa els 20 anys del torneig al 2022
Imatge d’una de les finals del MIC del 2018 a Palamós (Foto: Ruben Garcia/MIC)

La incertesa actual per la COVID-19 fa que des de la direcció MICSports es desestimi jugar el MICFootball aquesta Setmana Santa de 2021

Davant la impossibilitat de celebrar el MICFootball sense posar en risc la salut dels participants per la COVID-19, des de la direcció de MICSports s’ha decidit posposar el torneig d’aquest any per la Setmana Santa de 2022. No obstant, des de MICSports s’està planificant un nou torneig per a finals de juny d’aquest 2021, el MIC SUMMER CUP. Es tractarà d’una competició adaptada a les circumstàncies per fer costat als equips locals, estatals i internacionals que han donat suport al torneig en les 19 edicions, amb l’objectiu d’oferir un esdeveniment el més atractiu possible. 

Juanjo Rovira, director del MIC, ha explicat que tot i que aquest any no podrem celebrar el MIC, tal i com el coneixem, per Setmana Santa, estem treballant amb moltes ganes per oferir, al juny d’aquest mateix 2021, un torneig adaptat a les circumstàncies pels equips que ens han donat el seu suport al llarg de tants anys”. Rovira s’ha mostrat esperançat “en tornar l’any vinent amb més força i celebrar els 20 anys del torneig amb totes les garanties i la mateixa qualitat de sempre. Des de MICSports treballarem amb el compromís d’oferir una gran edició on veure gaudir a les joves promeses del futbol formatiu en un entorn segur”.

El MIC ja no va es va jugar el 2020 per la pandèmia i els darrers anys havia acollit, entre els tornejos de futbol i de bàsquet, més de 1.100 partits i uns 7.500 jugadors repartits en més de 400 equips procedents d’una cinquantena de països de tot el món. Les competicions (19 edicions en futbol i 3 en bàsquet) se celebren per Setmana Santa durant cinc dies a una quarantena de seus de les comarques gironines i generen al territori un impacte superior als 11,5 milions d’euros, segons l’Estudi d’Impacte Econòmic del MIC encarregat pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona al 2018.