Miguel Talavera Power Trio, inaugura la temporada de concerts de Viumúsika de Roses

Miguel Talavera Power Trio

El blues-rock de Miguel Talavera Power Trio és la proposta de l’associació Viumúsika per inaugurar una nova temporada de concerts al teatre de Roses

Miguel Talavera Power TrioMiquel Talavera Power Trio és la proposta musical per a aquest mes de març de Viumúsika, entitat cultural rosinca que ofereix mensualment, en col·laboració amb l’Ajuntament Roses, concerts musicals de petit format que tenen lloc al Teatre Municipal de la població. L’actuació tindrà lloc el proper divendres, 6 de març, a les 22.30 h. El preu de les entrades és de 8 euros.

De la mà de Miguel Talavera a la guitarra, Jordi Franco al baix i Miguel Ballester a la bateria, la formació presentarà a Roses la seva música com una barreja de blues-rock i pop amb certes dosis de funk i jazz, on es mostren les seves influències artístiques més notables.

El “Power Trio” és un format de banda, molt definit per molts grups de rock-blues dels anys 60-70-80 (Jimi Hendrix, Cream, Rory Gallaguer, Johnny Winter,…) caracteritzat per un so molt potent que permet alternar un rock-blues esquinçat amb estils musicals a “mig tempo” i amb balades pop i ambients jazzístics molt més suaus.