Miki Nadal deixa petit el Centre Cívic de Palau-saverdera en la VII Nit de l’Humor

'Un Somriure per a la Leucèmia'
Miki Nadal després de la seva actuació al Centre Cívic de Palau-saverdera en favor de la Fundació Josep Carreras

La Nit de l’Humor, organitzada per associacions culturals de Roses, té com a finalitat recaptar fons en favor de la Fundació Josep Carreras

'Un Somriure per a la Leucèmia
Miki Nadal va actuar en Palau-saverdera en favor de la Fundació Josep Carreras

Les sis edicions anteriors de la Nit de l’Humor, ‘ Un Somriure per la Leucèmia’ es van celebrar a Roses. Un espectacle benèfic i solidari amb molt d’èxit en quant a públic i que l’alcalde de Palau-saverdera, Narcís Deusedas, “em va demanar, ja fa temps, si no podien portar una actuació solidària aquí a Palau almenys una vegada”, va explicar el seu principal impulsor del Somriure per la Leucèmia, Alfons Gómez.

I el Centre Cívic de Palau-saverdera es va emplenar de gom a gom, venent-se gairebé les 600 entrades que els organitzadors, les associacions culturals Wendy’s Club i Pim Pam Pum de Roses, havien posat a la venda, i per la qual cosa l’alcalde Deusedas es va mostrar “molt content” que s’hagués pogut celebrar una Nit de l’Humor al seu poble.

Un agraïment recíproc ja que Gómez, abans de l’inici de l’espectacle, va agrair als assistents la seva presència, a les empreses que col·laboradores, als seus companys d’organització, “que som com una família” i “la total implicació de l’Ajuntament de Palau-saverdera, amb el seu alcalde, Narcís Deusedas, al capdavant, perquè sense tots ells aquest espectacle no hagués estat possible”.

Miki Nadal i la seva Mikipèdia

'Un Somriure per a la Leucèmia'
El públic va emplenar el Centre Cívic de Palau-saverdera

L’humorista Miki Nadal va presentar a Palau-saverdera el seu espectacle, ‘Mikipedia’. Un monòleg que va sorgir, segons va explicar l’artista “quan un dia em vaig buscar en Wikipedia i vaig descobrir que tenia la meva pròpia pàgina, i vaig veure que havien dades errònies i les vaig voler corregir, però quan li donava a guardar m’apareix un avís dient que no estava autoritzat. Coi!, que sóc jo, que estic parlant de la meva persona, i el fet que et posis a parlar de tu mateix i et diguin que no domines el tema em va resultat divertit, així que vaig pensar que si no em deixava escriure i corregir en la Wikipedia, crearia la meva Mikipedia pròpia”.

Una enciclopèdia virtual més propera a la gent, dirigida “a l’home del carrer i el que està tirat en el sofà, no pas als erudits”.

Van ser dues hores de monòleg amb un descans de 15 minuts en el que la gent s’ho va passar d’allò més bé, tot i que el respectable, assistent també a altres Nit de l’Humor en favor de la Fundació Roses contra el Càncer, coincidia a dir que no va ser tant divertit com l’últim monologuista, Dani Delacàmara, que va actuar a Roses al juny de l’any passat.

Però l’objectiu,la causa pel qual es va la Nit de l’Humor ‘Un Somriure per a la Leucèmia’, ajudar als malalts de leucèmia, que és el verdaderament important, es va assolir ja que es van recaptar més de 8.000 euros que, un cop descomptades les despeses, aniran a para a la Fundació Josep Carreras.