Milers i milers de persones van ser testimonis d’una gran desfilada de diumenge del Carnaval de Roses

Milers de persones van veure la desfilada de diumenge del Carnaval de Roses 2017

Gent provinent de tot arreu va emplenar l’Avda de Rhode per admirar les carrosses, disfresses i coreografies de les colles que van participar a la desfilada de diumenge del Carnaval de Roses

Carnaval de Roses 2017
Milers de persones van veure la desfilada de diumenge del Carnaval de Roses 2017

Una gran desfilada de diumenge és la que va viure ahir el Carnaval de Roses i que van poder veure milers i milers de persones, que van emplenar, em molta més quantitat que els darrers anys l’Avda de Roses per veure la rua de disfresses.

Un sol radiant i una tramuntana absent va fer esdevenir un dia esplèndid. Dia magnífic que es va veure reflectit en la gran quantitat de gent que hi havia ahir a Roses per veure la desfilada.

Va ser, sens dubte, la millor passada de diumenge del Carnaval de Roses dels darrers anys. Una festa de disfressa en el diversió va a tornar a ser l’única protagonista, ja que no va haver-hi cap a incidència a destacar.

La Colla del Tech, A Corre Cuita i Escanyapets són les colles guanyadores del concurs

A les 7 de la tarda es van lliurar a la plaça Sant Pere els premis del concurs a la millor carrossa,  a la millor coreografia i a la millor disfressa. Es van donar tres premis, en forma de placa, per cada categoria, tot i que realment el premi de veritat és que les 9 colles seran les primeres en escollir número de sortida per a la desfilada del Carnaval de Roses 2018.

Així, el jurat va decidir que la millor carrossa és la de la Colla del Tech, quedant en segona posició Los Regateros i en tercera la Wendy’s Club. En l’apartat de coreografia la colla A Corre Cuita va ser la guanyadora. Yabadumbas va quedar segona i Los Cuñaos, tercera. I pel que fa a la disfressa els cérvols de l’Escanyapets se’n van emportar el primer premi, els vampirs de Missió Possible el segon i el Pinotxos de Los Nenucos el tercer.

Aquest concurs que el Consell del Carnaval va decidir celebrar “és un incentiu a totes les colles per millorar el Carnaval i fer un reconeixement a les colles que s’ho treballen més en quant a la decoració de la carrossa, en assajar una bona coreografia i en escollir una original disfressa”, va assenyalar el regidor de Festes, Francesc Giner.

Un concurs, però que podia haver estat impugnat per una colla, ja que es va apuntar al concurs per optat a tots tres premis, però finalment el jurat no la va valorar en cap de les tres categories “al ser una colla que no és de Roses”, va dir Giner, tot i que als Manaments no s’especifica res al respecte. Segons el regidor, “va ser una decisió que es va prendre des de el Consell de Carnaval, però entenc que si aquestes colles se senten discriminades es pot parlar per incloure-les l’any vinent, jo no tinc cap inconvenient però ho ha de decidir el Consell”.

“Supercontents i superorgullosos”

“Supercontents i superorgullosos”, així va manifestar Susanna Laserna, que se sentia la seva colla, l’A Corre Cuita després d’haver rebut el premi  a la millor coreografia, “hem estat mesos assajant amb l’Anna, la nostra coreògrafa, perquè ens agrada donar espectacle, que la gent ens aplaudeixi durant la passada i era un premi que ho desitjàvem molt”, va afegir Laserna.

Avui l’arrossada i el seguici mortuori del Rei Carnestoltes

Aquest migdia de dilluns de Carnaval se celebra al Pavelló Municipal d’Esports l’arrossada. A les 6 de la tarda tindrà lloc el seguici mortuori del Rei Carnestoltes, i tot seguit, a l’envelat de la plaça de Frederic Rahola, lectura del testament del difunt Rei Carnestoltes a càrrec de La Minúscula Teatre i el ball amb l’orquestra Titanium donaran per finalitzat el Carnaval d’enguany.

[fsg_gallery id=”292″]

Exit mobile version