Millora el sistema de reserves a la Piscina de Roses per optimitzar al màxim els seus espais

Piscina Municipal de Roses
Gimnàs de la Piscina Municipal de Roses

Una millora que s’ha portat a terme a demanda dels propis usuaris i de la detecció per part de l’equip de la Piscina que la gent no anul·lava les reserves en cas de no poder assistir

Amb l’objectiu d’aconseguir que el màxim nombre de persones permès pugui fer ús dels espais i activitats que ofereix la Piscina Municipal de Roses, aquesta aplicarà a partir del proper dilluns, 15 de març, un sistema automàtic de detecció d’aquells usuaris que, de manera reincident, no fan ús de les places que han reservat prèviament. D’aquesta manera es vol conscienciar aquestes persones de la importància d’anul·lar les seves reserves en cas de no poder assistir a l’activitat, permetent així que un altre usuari pugui gaudir-ne.

Aquesta decisió s’ha pres davant els advertiments per part dels propis usuaris i de la detecció per part de l’equip de la piscina “que si una persona reservava l’ús de la Piscina i després no es presentava el sistema no ho detectava, i impossibilitava que una altra persona pogués anar”, ha afirmat la regidora d’Esports, Vero Medina, que ha recalcat que “amb aquesta millora de les reserves també podrem saber en tot moment l’aforament que hi a la Piscina, evitant així la massificació i complir a la perfecció amb les restricccions d’aforament”.

Per solucionar aquesta problemàtica i conscienciar tots els usuaris i usuàries de la necessitat de fer un bon ús del sistema de reserves online, la piscina posarà en marxa a partir del proper dilluns, 15 de març, un sistema d’avís automàtic d’aquelles reserves que no són ocupades sense avisar prèviament. D’aquesta manera, quan una persona consti com a no presentada dues vegades en un període de 14 dies, quedarà sense opció de poder fer reserves telemàticament durant 2 dies i aquestes s’hauran de fer de forma presencial en el moment d’accedir a l’equipament, perdent així l’avantatge d’antelació de la reserva online.

La piscina continua així millorant el seu sistema de reserves, valorat molt positivament ja que permet optimitzar al màxim les possibilitats d’ús dels seus espais, un compliment estricte d’aforaments, l’esglaonament dels diferents usos per evitar massificació en zones comunes i aportar informació en temps real dels nivell d’ocupació a través de la web.

Es recorda que totes les reserves realitzades s’han de validar individualment mitjançant els lectors disponibles, que es troben ubicats a l’accés a la piscina, a la sala fitness o al passadís entre sales per a les activitats dirigides. Els usuaris poden fer aquestes validacions mitjançant el xip assignat, ja sigui en format clauer, targeta o braçalet.

Les reserves poden realitzar-se a travès de la pàgina web de la piscina, al tòtem de reserves instal·lant a recepció o telefònicament. Només cal identificar-se com a persona abonada, adreçar-se a la Zona Privada i tramitar la reserva que es desitgi, o bé modificar-la o anul·lar-la. En cas de no poder assistir, es recorda la importància d’anul·lar la reserva per al bon funcionament de l’equipament i per al màxim aprofitament per part d’altres usuaris.