Es millora la seguretat vial dels accessos a l’Illa Ítaca de Roses

Ílla Itaca de Roses

Inici de les obres per posar un petit mur a la part de baix de l'Illa Ítaca de Roses

Es porten a terme millores de seguretat per als vianants al solar davant els Cinemes Roses, l’Illa Ítaca

Ílla Itaca de Roses
Inici de les obres per posar un petit mur a la part de baix de l’Illa Ítaca de Roses

La setmana passada l’Ajuntament de Roses va iniciar tres actuacions a l’Illa Ítaca (solar davant el Multi Cinemes que fa les funcions d’aparcament de vehicles) envers la seguretat dels vianants.

A la part superior, per on es pot entrar des de la Carretera de Mas Oliva, “eliminem precisament aquesta entrada per on accedeixen els vehicles a l’illa, ja que està al costat just d’uns gronxadors, i a la part de sota, a tocar el col·legi Jaume Vicens Vives, l’entrada i sortida del cotxes coincideix amb un pas de vianants esdevenint en tota una incongruència, així que desdoblarem els accessos per a que les persones accedeixen per una banda, i les cotxes per l’altra”, va afirmar el regidor d’Infraestructures i Serveis Públics, Juan M. Fernández.

I la tercera actuació és la que fa referència a la construcció d’un petit mur, a la part de sota, resseguint el que hi ha a la part nord, “per evitar que quan plou caigui la sorra a la vorera i la calçada de la Gran Via Pau Casals”, va explicar Fernández.

Aquest treballs, amb els quals es va aprofitar, primer de tot, per treure els escocells que hi havia a mig de l’illa, tenen un pressupost d’uns 6.300 euros amb un termini d’execució de 6.300 euros.