Les millors celebracions durant el Carnaval de Roses es fan amb una mica de cava

Carnaval de Roses 2017
7 bombolles de cava de les 40 que es veuran pel Carnaval de Roses

Els membres de la May Flay ha decidit disfressar-se de bombolles de cava Freixenet per celebrar 30 anys que es disfressen com a colla

Carnaval de Roses 2017
7 bombolles de cava de les 40 que es veuran pel Carnaval de Roses

La May Flay celebra enguany 30 anys disfressant-se i desfilant com a colla al Carnaval de Roses. I ho volen celebrar en gran. Amb un bon cava Freixenet, per això es van encarregar de parlar amb la delegació a Girona d’aquestes caves del Penedès per subministrar-se d’una bona quantitat d’ampolles de cava. Ampolles però, especials ja que hauran de portar moltes bombolles, “perquè mentre més siguem més riurem, ja que nosaltres anirem disfressats de bombolles de cava per celebrar com és mereix el nostre 30è aniversari”, han manifestat Francis Fernández, un dels cap de colla de la Mai Flay.

A grans problemes, grans solucions. Degut a la nova norma que no és pot beure durant cap desfilada del Carnaval, als membres d’aquesta colla se’ls espatllava la celebració del seu trenta aniversari, ja que no podrien anar brindant amb una copa a la mà mentre se celebrés la passada, llavors, van decidir que els mateixos serien el cava, no l’haurien de portar en una copa o en got, serien ells, així no els farà falta beure perquè ja aniran ‘beguts’.

I la carrossa l’han decorada “com si fos una masia de Freixenet, tot i que donant-li el color daurat cremós que representa al cava, i on tothom no tindrà cap dubte que som de caves Freixenet”, va dir de manera enigmàtica Fernández.

Els membres de la Mai Flay no posen mai Barraca per a la Festa Major de Roses, i les 40 persones que es disfressaran enguany amb aquesta colla paguen una quota “de 150 euros, 15 euros més que l’any passat per poder pagar el deute del Carnaval anterior”. Un deute que correspon a les indemnitzacions a les que han hagut de fer front després de totes les malifetes que van fer representant als personatges de la sèrie de Jocs de Trons.

És que aquesta colla no sap que Per Carnaval no tot s’hi val?

Cal a dir que dels 40 integrants de la Mai Flay 4 o 5 són bebès, els quals estan eximits de pagar res gràcies a la extraordinària generositat d’aquesta colla… “Total, com només beuran i menjaran llet materna hem decidit que no paguin res”…

Les bombolles de cava d’aquest Carnaval de Roses veuen “molt bé que no és pugui menjar ni beure durant les passades (clar, com a ells no els afecta) perquè total són 45 minuts desfilant i la gent, excepte la mainada més petita, pot aguantar perfectament sense menjar i beure”, ha dit en Francis, per assenyalar que “nosaltres ja fa anys que ho fem això, el no beure durant la desfilada”.

I de “fenomenal” ha qualificat aquest cap de colla la convocatòria d’un concurs per aquesta edició del Carnaval de Roses “perquè així es veuran millores en la decoració de les carrosses”.

Pel que fa a la nau que ha trobat l’Ajuntament a Vila-sacra per guardar i treballar en les carrosses, en Francis veu un problema: “que hi ha 15 quilòmetres fins a Roses i la meitat de les carrosses potser no arribin”, assenyalant que a nosaltres no ens afecte perquè treballem la nostra carrossa a l’aire lliure, i continuem fent-ho, no anirem a Vila-sacra”.
Això que no anireu a Vila-sacra ja ho veurem, bombolleta de cava…