Suquet de peix de Rose

Les millors postes de sol de Roses es poden veure en una mostra fotogràfica a l’Oficina de Turisme de la Vila

Exposició Posta de Sol de Roses
A dalt, el regidor Fèlix Llorens amb tres fotògrafs participants de l'exposició, i a baix aquests amb la seva obra

Deu imatges amb diferents postes de sol de Roses composen aquesta mostra fotogràfica

Exposició Posta de Sol de Roses
A dalt, el regidor Fèlix Llorens amb tres fotògrafs participants de l’exposició, i a baix, aquests amb una de les seves fotografies

La bellesa és quelcom relatiu, tot depèn qui ho mira. Però els autors de l’exposició de fotografia, que es pot visitar des del passat divendres a l’Oficina de Turisme de la Vila, pensaran que les postes de sol de Roses que hi ha exposades són les millors, o no.

Sigui com sigui, aquesta mostra, que agafa el relleu  de la de fotografies subaquàtiques de la badia de Roses fetes pels submarinistes del Club Badia de Roses, “està realitzada per gent de Roses aficionada a la fotografia que a l’hora de la posta de sol es pot veure passejant pel passeig, i s’emmarca dins el marc del Festivalet Posta de Sol que se celebrarà els dies 12 i 13 de novembre”, ha manifestats el regidor de Turisme, Fèlix Llorens, que des que es va fer càrrec d’aquesta Àrea va apostar per donar un valor afegit a l’Oficina d’Informació Turística acollint exposicions de fotografies que mostren el territori, ja sigui terrestre com el Cap de Creus, marítim, més concretament submarí de la badia de Roses o aeri, com aquesta d’instantànies de postes de sol.

En total són deu imatges de postes de sol les que es poden contemplar a l’Oficina de Turisme. Fotografies de Vanesa Arellano, Margarita Muñoz, David Cuadrat i Joan Joanola, entre d’altres, que amb la seva càmera han volgut plasmar la millor posta de sola de Roses. En Joanola presenta dues fotos, “una la vaig fer des de la Riera Ginjolers mirant cap el Far, i l’altra està feta dins del port”, ha explicat el fotògraf rosinc.