Miquel Gotanegra estarà 4 anys més al capdavant de Roses Comerç

Roses Comerç

El president del Roses Comerç, Miquel Gotanegra (segon per l'esquerra) amb els membres de la nova Junta de l'entitat

Gotanegra va ser reelegit president ahir durant l’Assemblea de l’Associació de Comerciants de Roses, Roses Comerç

Roses Comerç
El president del Roses Comerç, Miquel Gotanegra (segon per l’esquerra) amb els membres de la nova Junta de l’entitat

No es va presentar cap més candidatura perquè els membres de la Junta van considerar que és la persona ideal per ocupar el lloc. D’aquesta manera, l’empresari Miquel Gotanegra va ser reelegit ahir, per unanimitat dels assistents, com a president de l’Associació de Comerciants de Roses, Roses Comerç, durant l’Assemblea que es va portar a terme a les dependències de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Roses.

Així mateix, l’Assemblea va aprovar també la renovació del 50 per cent dels membres de la junta.
Roser Alabert continua com a vicepresidenta i secretària, Mario Font exerceix com a tresorer, mentre que Guillem Casamitjana, Agustí Ribera, Maria Danés, Encarna Castilla i Silvia Ripoll van ser designats com a Vocals de Roses Comerç.
Una Junta que, segons va destacar el president de l’entitat “té una àmplia representació de diferents sectors, com el de la moda, el de serveis o la restauració, i de diferents parts del municipi, des de Santa Margarida, passant pel centre de la Vila fins arribar a l’Almadrava”, va afirmar Gotanegra, el qual va significar que aquesta gran representació de Roses Comerc arreu del territori rosinc “és molt important perquè et dóna referències del que està passant a tot el poble per a que la nostra entitat visqui la realitat de Roses en tot moment”.

Gotanegra va iniciar el seu segon mandat anunciant que s’ha encarregat l’elaboració d’un full de ruta per dibuixar les línies estratègiques a seguir per l’entitat en els propers anys i s’ha compromès a seguir treballant per continuar dinamitzant el comerç del municipi  per tal que es consolidi com a gran referent, i per assolir això, “s’ha de treballar en equip entre Roses Comerç, Mercat Cobert i l’Estació Nàutica Roses-Cap de Creus –de la qual també és president- amb la complicitat amb l’administració”, va assenyalar Miquel Gotanegra.

Objectius de Roses Comerç

Entre els objectius que el president reelegit es va marcar hi ha el de donar rellevància als comerços per mitjà de l’especialització, el tracte personalitzat i l’impuls de noves estratègies per fidelitzar els clients com ara iniciatives que permetin que els comerços aportin valor afegit per tal de competir amb la venda per Internet i amb les grans superfícies comercials

Miquel Gotanegra també va destacar que se seguirà amb les accions que s’han dut a terme en els darrers anys com l’organització  de la Fira d’Estiu , la Fira temàtica dins la Festa del mar, el servei d’informadors de carrer, la guia Shopping i la campanya de Zones Blaves.

El president de Roses Comerç va apostar també per mantenir les campanyes continuades per promocionar l’oferta i atraure més clients i fidelitzar-los. En especial les que impliquen compromís social com les que es duen a terme en col·laboració amb diferents organitzacions solidàries i les que comporten retorn als clients per la confiança que dipositen en els comerços del municipi com ara les campanyes  de Nadal  i els sortejos de premis i viatges.

Convençut que el comerç de proximitat és clau per a Roses, Miquel Gotanegra es va comprometre a seguir treballant per aconseguir l’impuls necessari per garantit la seva competitivitat.