Mishima presenta a Roses el seu últim disc, ‘L’ànsia que cura’

Mishima a Roses

El Teatre Municipal de Roses acollirà aquest dissabte a la nit el concert del grup barceloní Mishima

Mishima a RosesEl quintet barceloní Mishima presentarà a Roses el seu darrer treball ‘L’ànsia que cura’, un nou punt d’inflexió en la seva trajectòria musical, quan encara ressona l’eco de la seva actuació al Central Park de Nova York (SummerStage) com a equador d’una gira que ha recalat a festivals com Primavera Sound, Vida, Pròxims o Arenal, Mishima tornen a la proximitat del teatre per continuar presentant el seu nou àlbum.

‘L’ànsia que cura’ (TRIS-Warner, 2014) conté una dotzena de cançons que il•luminen de pop la clàssica intensitat d’una banda en plenitud artística. Desprès de tres discos amb l’asturià Paco Loco com a còmplice, David Carabén (veu i guitarra), Marc Lloret (teclats), Dani Vega (guitarra), Xavi Caparrós (baix) i Alfons Serra (bateria) confirmen en estudi el seu creixement en directe.

En el seu quinzè aniversari com a banda, ‘L’ànsia que cura’ significa el seu setè treball discogràfic i un nou punt d’inflexió en una de les trajectòries més gratificants del pop fet a Catalunya. El conjunt de cançons que inclou l’àlbum explora la idea del paradís, en un recorregut filosòfic per aquest concepte. Després dels èxits de Set tota la vida (2007), Ordre i aventura (2010) i L’amor feliç (2012), Mishima es confirma amb aquest treball com un dels grups punters del panorama musical català.

Les entrades per al concert que el grup oferirà a Roses (20 €), ja es poden adquirir anticipadament a les oficines de l’Ajuntament (Plaça de Catalunya, 12, 2n pis) de dilluns a divendres de 10 a 14 h. A les taquilles del Teatre Municipal de Roses, una hora abans de l’inici de l’espectacle. Descomptes: carnet de jubilat, Carnet Jove i carnet de la Biblioteca de Roses. Entrada gratuïta per a tots els menors de 16 anys (acompanyats per un adult) i per a les parelles lingüístiques de Roses.

Components:

  • David Carabén, veu i guitarra
  • Xavi Caparrós, baix
  • Marc Lloret, teclats
  • Alfons Serra, bateria
  • Dani Vega, guitarra