Mishima torna a Roses per presentar el seu últim treball ‘Ara i res’

Mishima

‘Ara i res’, un disc que sona al millor i més Mishima que mai quan fa tot just quatre anys ja va ser a Roses per presentar el seu anterior treball, ‘L’ansia que cura’ 

MishimaQuatre anys després de presentar ‘L’ansia que cura’ a Roses, Mishima tornarà a oferir un concert a la Vila aquest proper dissabte, 16 de març, al Teatre Municipal, per presentar el seu darrer treball, ‘Ara i res’, amb el qual tancarà la programació musical d’aquest semestre del Cicle Viumúsika.

Enregistrat tres anys després amb Peter Deimel a Black Box Studio (Angers, França) del seu últim treball ‘Ara i res’ és el vuitè disc del quintet barceloní que, continuant amb la seva peculiar sonoritat pop, insisteix (i que mai ho deixin de fer) en la seva doble aposta per la contundència sonora i una especial cura en les lletres.

Mishima, lideratper David Carabén, té ja una trajectòria de vint anys, amb dos discos inicialment en anglès, i tota la resta en català.

A Trucar a casa. Recollir les fotos. Pagar la multa (2005), van trobar la llengua; a Set tota la vida (2007), la forma; a Ordre i aventura (2010), l’esperit; a L’amor feliç (2012), l’univers, i a L’ànsia que cura (2014), el so.

Però, la seva pujada a convertir-se en un referent del Pop en català, va ser a partir del disc “Ordre i Aventura” (2010) i amb el nou disc que presentaran a Roses per fer-ho posteriorment al Festival Strenes de Girona, es troben en una etapa de maduresa, ja que ‘Ara i res’ sona al millor i més Mishima que mai, més descregut i alhora més romàntic, més despullat però també més sentit, més planer però també més literari, amb esclats més lluminosos al costat d’atmosferes més llòbregues.

Les entrades per al concert que s’iniciarà a les 22 hores es poden adquirir al preu de 10 € clicant AQUÍ, o bé a les taquilles del Teatre Municipal de Roses, dijous i divendres de 12 a 14 h, i el mateix dia de l’espectacle, una hora abans de l’inici.

Mishima:

  • Veu i guitarra: David Carabén
  • Teclat: Marc Lloret
  • Guitarra: Ernest Pipó i Dani Vega
  • Baix: Xavi Caparrós
  • Bateria: Alfons Serra