Els mítics Sopa de Cabra arriben a Roses dins el Sons del Món

Festival Sons del Món

Els Sopa de Cabra oferiran el darrer concert d'enguany de Sons del Món a la Ciutadella de Roses

El grup gironí oferirà el darrer concert del Festival Sons del Món 2016  a la Ciutadella

Festival Sons del Món
Els Sopa de Cabra oferiran el darrer concert d’enguany de Sons del Món a la Ciutadella de Roses

Sopa de Cabra actua aquests dissabte a Sons del Món, sent, sens dubte, el plat fort d’aquest festival que se celebra a la Ciutadella de Roses. El grup català, actiu des del 1986 va tornar a dalt dels escenaris al 2011amb motiu d’una gira dedicada als fans després d’estar deu anys allunyats com a conjunt musical i, ara, al 2016, han tornat presentant el seu nou disc, ‘Cercles’, en una gira que va començar a principis d’any al Gran Teatre del Liceu de Barcelona.

Cal assenyalar que a Girona només ofereixen dues actuacions d’aquesta esperada gira i una serà a Sons del Món, el proper dissabte 23 de juliol.

Els Sopa ja han esdevingut un dels nostres clàssics, que amb 30 anys de trajectòria han facturat èxits intergeneracionals que ja formen part de les nostres vides, i de les quals Roses va gaudir d’un petit tastet quan el cantant Gerard Quitana i el guitarrista Josep Thió van ser-hi al Teatre Municipal durant la presentació de ROCKFM Empordà.

L’actuació de dissabte serà un concert de gran format, on Sopa de Cabra actuen acompanyats d’una escenografia especial, on les cançons prenen una nova dimensió, un espectacle on podrem escoltar algunes dels temes del nou disc i els èxits de la seva trajectòria.

El concert s’iniciarà a les 22.30 h i les entrades (a partir de 25 €), es poden adquirir a la Ciutadella, o a través de les web de Sons del Món i ticketmaster.

‘Bona nit  malparits!’ és el vi maridat amb Sopa de Cabra duran el concert

Bona nit malparits!. Aquest és el crit de guerra de Sopa de Cabra i que dóna nom a aquest vi, del Celler La Vinyeta de Mollet de Peralada, que homenatja els 30 anys de la banda.
Són tres dècades d’entrega als escenaris que donen solera a un grup que no ha perdut l’empenta i ha sabut captivar les noves generacions. El Bona nit malparits! és un vi que té la serenitat que li atorguen els dotze mesos d’envelliment en bótes de roure. Té la potència justa i mesurada per a arribar a aquell rocker que als anys 90 portava els cabells llargs i desbocats i avui llueix un tallat curt i pulcre. Però alhora ostenta una boca avellutada, fina i delicada, amb un final llarg i melós per a captivar el post adolescent que va descobrir la música a través dels discs polsosos de son pare. El Bona nit malparits! és vi profund, meditat i harmoniós com els discos de Sopa de Cabra. Presentem el Bona nit malparits! sense nostàlgia però amb la satisfacció de la feina ben feta i amb la il·lusió d’un prometedor futur.