Mitjanit de molta feina per als Bombers de Roses amb el rescat d’una noia encastada en unes roques i l’extinció d’un incendi al Puig Rom

Bombers de Roses

L'incendi es va produir en una casa entre els carrers Pujada del Puig Rom amb Ausias March / Foto: Laia @laiapaf

La noia de 37 anys i nacionalitat francesa va ser traslladada a l’Hospital de Figueres, i l’ incendi no va provocar danys personals

A les 22:48 els Bombers de Roses van rebre l’avís que una noia de 37 anys i nacionalitat francesa s’havia quedat encastada entres les roques de la bocana de Santa Margarida i no podia sortir.
S’hi va desplaçar una dotació dels Bombers de Roses que van trigar en arribar al lloc dels fets per la quantitat de vehicles que hi havia mal estacionats en els carrers pròxims d’accés a la bocana. De tal manera que van haver de trucar a la Policia Local de Roses, que es va personar amb una grua per tal de desplaçar els cotxes mal aparcats per a que els camió de Bombers pogués accedir-hi.

En arribar a les roques es van trobar a la noia, conscient però queixant-se d’un dolor lumbar, la qual va ser traslladada per una ambulància del SEM a l’Hospital de Figueres per tractar-la de les ferides lleus que es va provocar durant la caiguda.

Incendi en una casa del Puig Rom

No havien acabat els Bombers de Roses amb el servei de rescat de la noia quan a les 23:40 h van rebre l’avís que s’havia calat foc en una casa unifamiliar, amb garatge i primera planta, ubicada al carrer Ausias March, nº 135, de la urbanització del Puig Rom.
Tres dotacions dels Bombers s’hi van desplaçar comprovant que el foc havia afectat dues habitacions i el bany de la casa, tot i que no va provocar cap dany personal, ja que en el moment del sinistre no hi havia cap persona a dins.

Al voltant de les 12.30 el foc es va donar per controlat, tot i que els Bombers van continuar remullant la zona afectada fins l’1 de la matinada.

Al lloc dels fets també s’hi van desplaçar 2 patrulles dels Mossos d’Esquadra i 2 de la Policia Local de Roses.