La moda ha arribat a Roses amb la botiga Hope

Hope Women & Men

La botiga Hope es troba al carrer Joan Badosa, nº21, just davant el Bar Cerdanya

Hope Women & Men, la botiga que porta la moda a Roses amb una relació excel·lent qualitat-preu

Hope Women & Men
La botiga Hope de Roses es troba al carrer Joan Badosa, nº21, just davant el Bar Cerdanya

La botiga de roba, de moda, que li faltava a Roses, ja hi és. Es diu Hope, que en anglès vol dir esperança i que la manera correcta de pronunciar és Joup.

Per què es la botiga que faltava a la Vila? Doncs molt fàcil, perquè quantes vegades heu dit que alhora de comprar roba millor fer-ho a Girona o Barcelona, per exemple, ja que “es troba més varietat a més bon preu”… Oi, que més d’una vegada, i de dos, heu dit això?

Doncs, una frase que deixa de tenir sentit a Roses gràcies a la botiga Hope Women & Men, un establiment de moda masculina i femenina amb un concepte multi marca.

Què vol dir això? Que Hope s’adapta a tot tipus de butxaques i pressupostos, traient la moda d’ara, la d’estiu amb una relació excel·lent de qualitat preu.

L’Anabel Valero, gerent d’Hope ha apostat per donar un espai de la seva botiga a la franquícia SHANA, marca molt reconeguda per les seves peces econòmiques fetes per al dia a dia.
Fetes per a la dona d’avui que li agrada canviar de roba diàriament sense haver de fer una gran inversió.

Hope Women & Men
Moda de dona i d’home trobaren a Hope Women & Men

Així mateix, a Hope també trobareu la marca YES MISS!, d’origen italià amb un concepte de la moda molt personal, ja que no té un sol patró per als seus dissenys, oferint diversos estils per poder triar en el moment adient… Roba informal, d’esport o de nit, amb YES MISS! trobareu el tipus de roba que busqueu.

Roba de qualitat amb una excel·lent relació amb el seu preu, ja que algunes de les peces no arriba als 10 euros… Impossible?, no, només cal anar a Hope per comprovar-ho.

Talles supergrans

El principal objectiu de la botiga de moda Hope Women & Men de Roses és vestir a les persones. A totes, sense excepció, per això també ofereixen roba amb talles supergrans de dues firmes 100 % fabricació espanyola. Peces de roba que, per suposat, són d’una gran qualitat amb cura del més mínim detall, per a que quant te la posis s’acomodi al teu cos com si fos un guant.

Hope sap que la moda també és cosa d’homes

I com la responsable de la botiga Hope en sap, la moda també és cosa d’homes, per això a Hope disposen de dues gammes de roba per al sector masculí.

La primera seria la més econòmica, amb peces on la excel·lent relació qualitat-preu també hi és present, i a on en aquesta època de l’any podem trobar samarretes, camises,   polos, bermudes, texans, pantalons o roba per sortir de nit des de poc més de 10 euros.

I d’aquesta gamma econòmica de roba per a home passem a l’exclusivitat de la casa Marco Adireli, que es caracteritza pels seus acabats de primera qualitat en unes peces de roba amb un concepte elegant i atemporal. Peces confeccionades per a un home actual que converteix la seva manera de vestir en un reflex de la seva personalitat.
I com l’exclusivitat es paga, com es paga el portar roba 100 % cotó, el cost de les peces de Marco Adireli les trobem a partir de 30 €. Un preu gens alt degut a la qualitat del producte que ens portem.

Complements

Hope Women & Men
La moda d’aquest estiu a preus molt refrescants a Hope Women & Men

A Hope també disposen d’accessoris i complements per a la dona com a polseres, anells, collarets, així com perfums de la casa de perfums d’equivalència L’AROME, on podem trobar fins a més de 80 referències d’aromes elaborats amb el detall per a que perduri la fragància en el nostre cos.

On és Hope Women & Men?

La botiga de moda Hope Women & Men la trobarem al carrer Joan Badosa, nº21 de Roses, tot just enfront del mític Bar Cerdanya.