Productes de proximitat, tradició empordanesa i creativitat contemporània seran els pilars de la proposta gastronòmica que oferirà Molí Càtering el proper 26 de novembre al Gran Teatre del Liceu
Molí Càtering, que pertany al Molí de l’Escala, restaurant a càrrec del xef empordanès Jordi Jacas, ha estat l’empresa escollida per dissenyar i servir el càtering que s’oferirà durant la celebració de la Gala dels Premis Ondas d’aquest 2025. L’esdeveniment tindrà lloc el proper 26 de novembre al Gran Teatre del Liceu de Barcelona. D’aquesta manera, es reconeix l’aposta per l’excel·lència i la creativitat culinària de Jordi Jacas i el seu equip, al mateix temps que consolida la seva oferta gastronòmica com a referent a Catalunya. La proposta per aquesta edició dels Ondas combinarà productes de proximitat, creativitat contemporània i tradició empordanesa. El càtering estarà format per una selecció de plats freds i calents, estacions en directe i maridatges especialment dissenyats per a l’ocasió.
Jordi Jacas, xef i propietari del Molí de l’Escala, explica que “per a nosaltres és un veritable honor formar part d’un esdeveniment amb tanta història i prestigi. Volem que cada mos sigui una extensió de l’esperit dels Premis Ondas, que reuneix qualitat, talent i emoció compartida”. Afegeix que “sempre ens hem mostrat com uns grans defensors del producte de territori i de proximitat, però en aquesta ocasió hem volgut obrir-nos una mica més tenint en compte que estem parlant d’uns premis amb un gran ressò en l’àmbit nacional”.
El càtering que s’oferirà als Ondas comptarà amb diversos aperitius, entre els quals destaca la presència de l’anxova de l’Escala i també de canelons, tenint en compte la proximitat amb les dates nadalenques. Es complementarà amb tres bufets, un d’ells amb una barreja d’embotits del territori i formatges, tan catalans com representatius d’altres llocs de l’Estat. També es presentarà un steak tartar de vedella Angus criada a Girona que es cuinarà al moment i un arròs de Pals amb productes de temporada, com ara verdures i bolets. Les postres oferiran una combinació de productes frescos amb tocs més tradicionals.
Els Premis Ondas, creats el 1945, els atorga anualment el Grup Prisa a través de Ràdio Barcelona, de la Cadena SER, amb la voluntat de reconèixer la qualitat i la popularitat de les produccions, així com les trajectòries professionals en la ràdio, la televisió, la música i també la publicitat en la ràdio. Aquests premis són degans a l’Estat i gaudeixen d’una àmplia repercussió internacional en el sector de la comunicació. La Gala dels Ondas és un dels esdeveniments culturals i mediàtics més rellevants de l’any. Reuneix figures destacades del món de la comunicació, la música, la televisió i la ràdio, així com també personalitats institucionals i empresarials de renom.
Sobre el restaurant Molí de l’Escala
Situat en un antic molí del segle XVII a l’Escala, a la comarca de l’Alt Empordà, el Molí és un restaurant que destaca per una cuina catalana contemporània, moderna i subtil a partir de productes frescos i locals de la major qualitat possible. És alhora reconegut pel seu respecte pel territori, per una innovació constant i l’atenció al detall. Amb 25 anys d’experiència, tradició, història i essència esdevenen els pilars fonamentals de la seva filosofia. A part de la seva proposta gastronòmica de sala, el xef Jordi Jacas lidera una línia de càtering d’alta gamma que trasllada l’excel·lència del que es cuina al Molí de l’Escala a tota mena d’esdeveniments institucionals i privats.