Nadal a Roses

Moltes i molt bones novetats als cursos del CAR Jove de Roses

Cursos de robòtica, Trail running i Dansa urbana  entre les propostes per aprendre al lloc per excel·lència del jovent de Roses, el CAR Jove

CAR Jove de RosesEl CAR Jove de Roses, un espai pensat com a punt de trobada, informació i desenvolupament de projectes que donin resposta a les necessitats i inquietuds dels joves de la Vila, ha programat per al nou curs un conjunt d’activitats formatives que  mantenen cursos d’èxit de temporades anteriors i afegeix propostes noves, com  stop motion, trail running, dansa urbana i robòtica.

Entre els cursos que ja es venien realitzant es troben els de guitarra clàssica, acústica i elèctrica i l’aula de teatre, que esperen repetir l’èxit de participants d’edicions anteriors. Com a novetats, enguany el CAR incorpora els cursos de Trail Running i Dansa Urbana, que ofereixen la possibilitat de posar-se en forma, gaudir de l’aire lliure, o expressar-se a través de la dansa i el cos, compartint l’experiència amb un grup d’amics i amigues.

La tècnica de l’stop motion, consistent en la creació d’animacions fotograma a fotograma manipulant objectes i personatges, centrarà una altra de les noves activitats, que s’oferirà en format de taller durant el mes de novembre, mentre que el de robòtica (emes de desembre), iniciarà els participants en les programacions bàsiques del robot lego Mindstorms EV3.

A part d’aquestes activitats formatives, el CAR continua oferint aquest curs altres propostes, completament gratuïtes, com l’aula d’estudi, un espai amb accés a internet on poder estudiar, fer treballs i deures i que s’obre tots els dilluns de 16.30 a 18 h. El club de rol, l’aula de teatre juvenil, les sessions CAR-Dance (wii) i la ludoteca juvenil, amb videoconsoles, jocs de taula, ping-pong, zona de bar i racó de lectura, són altres de les opcions que ofereix el CAR.