Moltíssima gent per veure una de les cavalcades dels Reis Mags més boniques que s’han vist a Roses

Cavalcada dels Reis Mags a Roses
La cavalcada dels Reis Mags a Roses va set tot un espectacle d'il·lusió i fantasia

La climatologia va fer sortir al carrer a multitud de gent de Roses i la comarca per veure una espectacular cavalcada dels Reis Mags de l’Orient

Cavalcada dels Reis Mags a Roses
La cavalcada dels Reis Mags a Roses va set tot un espectacle d’il·lusió i fantasia

Espectacular. Si hauríem de definir amb un sol adjectiu la cavalcada dels Reis Mags celebrada ahir a Roses, seria aquest: espectacular.
Una desfilada de reis, malabaristes, xanquers, caramels, música, elefants gegants, foc i fins i tot vagons de carbó, per completar una comitiva d’unes 150 persones, entre d’elles 90 voluntaries, es va poder veure a la cavalcada que Ses Majestats els Reis Mags de l’Orient van fer a Roses.

Tot un espectacle, sens dubte, que va ser seguida per moltíssima gent que, donada la bona temperatura va sortir al carrer per no perdre’s una de les cavalcades més boniques de la història de Roses.

L’any passat, tot i que el temps no va acompanyar, ja hi va haver molta gent perquè la cavalcada del Reis Mags de l’any anterior va esdevenir tot un èxit degut, tot i la paradoxa, a l’amenaça de pluja que finalment no va aparèixer.

I enguany l’èxit s’ha superat amb escreix, i com a testimoni d’aquesta afirmació són els milers de persones, de Roses i provinents de la comarca, que la van veure en viu i en directe ahir al vespre.

La cavalcada va finalitzar com els darrers anys a l’envelat de la plaça Frederic Rahola, on l’alcalde en funcions, Juan M. Fernández, i el regidor de Turisme, Fèlix Llorens, els van donar la benvinguda per, tot seguit, seure els Reis Mags en els seus trons per rebre les cartes dels nens i nenes que hi havia a l’envelat.