Mònica Vilahú pren el relleu d’Aida Susacasa en la presidència de la Colla Castellera de Figueres

Colla Castellera de Figueres

La presidenta sortint, Aida Susacasa, recolza a la nova responsable de la colla manifestant que millorarà la tasca realitzada durant el seu mandat

Colla Castellera de FigueresEl passat dissabte, 7 de febrer una cinquantena de membres de la Colla Castellera de Figueres va aprovar en assemblea ordinària l’informe i memòria anual de comptes de l’exercici passat.
Com a últim punt de l’assemblea, es va escollir una nova junta directiva encapçalada per la Mònica Vilahú amb un 81% de vots a favor, un 12% en contra i un 7% d’altres d’un total de 63 vots emesos.
La directiva sortint va donar tot el seu suport i es va oferir per ajudar als nous membres en el que calgués, en aquest sentit la anterior presidenta, Aida Susacasa, va manifestar que “estic molt contenta per la persona que em succeirà, i penso que no només es donarà continuïtat a la feina feta sinó que es millorarà en benefici de la colla”.

La nova directiva dels castellers de Figueres va sorgir d’un projecte iniciat per la colla durant l’any anterior, i que ha de servir per empènyer la colla, i intentar que a mig termini pugui aconseguir castells superiors al límit actual, marcat al final de temporada passat amb el 5 de 7, que feia 13 anys que no es descarregava.

Els de la camisa lila aposten doncs, per una àmplia directiva composta per més de 30 persones per tal d’assolir els objectius marcats.